| Mirris a întrebat:

Buna tpu.Azi am fost la condus(scoala auto cat.B)si la indicatorul stop trebuie sa opresc, dupa aceea inaintez si iar opresc in locul cu vizibilitate maxima(nu erau pietoni). Instructorul mi-a spus ca trebuie sa opresc in dreptul ind.stop doar daca am pietoni, daca nu, opresc in locul cu vizibilitate maxima apoi demarez.La un alt stop iar am oprit in dreptul indicatorului(nu aveam pietoni nici aici), apoi am inaintat si iar am oprit.Se apropie examenul si as dori sa stiu voi cum ati facut la examen in cazul asta?

Răspuns Câştigător
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Opresti in locul cu vizibilitate maxima si doar inaintea marcajului, daca se afla pietoni angaati in traversarea drumului

32 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Opresti in locul cu vizibilitate maxima doar o data, asa este corect chiar daca depasesti un pic semnul, degeaba opresti daca nu vezi nimic.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Lucrurile de genul le deprinzi din sofat, din scoala prea putin. Instructorul iti va da mereu explicatii, dar cand creierul tau, instinctele tale functioneaza independent, acela e momentul cand tu chiar inveti ceva. @Mihailescu_Valeriu_1953 ti-a dat raspunsul exact.