| WoKy a întrebat:

Buna TPU.
Ce trebuie sa fac ca sa pot pune chilometrajul de la un Piaggio Free sa functioneze?
Funda!
Ca e mult de mers pana la un service.

Răspuns Câştigător
| strazi1 a răspuns:

Hmmm,
pe parte dreapta a rotii din fata este un cablu gros "prins" de roata, scoate-l(vezi daca e de curatat) si pune-l din nou la loc, apoi trebuie sa urmaresti firul care duce la roata din spate, sa vezi ce are poate e putin ros, sau "deranjat" de la locul lui, dupa ce ai facut o verificare, si nu merge, inseamna ca trebuie sa cumperi un alt cablu....nu stiu ce pret are ca nu sunt in Romania, dar stiu la motoare si scutere cam toata mecanica lor, bafta la demontat si ai grija sa nu uiti cum erau puse capetele cu "femeie si barbat".
si funda happy

| WoKy explică (pentru strazi1):

Mersi frate, dar i-am pierdut ceva pe drum si l vand si iau unul nou.
Presupun ca daca vreau sa iau din Romania sunt doar niste Chinezarii?
De unde as putea lua unul nou si original(nu ma refer sa fie primul din acea serie de scutere), adica sa fie de la Piaggio firma Italiana?
Funda +VOT!

| strazi1 a răspuns (pentru WoKy):

Salut,
Ar fi doua modalitati sa iti cumperi unul made in ITALY, ori cauti pe net o reprezentata de scutere italiene in orasul tau, ori vorbesti cu un prieten care e plecat incolo si sa-l pui pe Atlasib(100 euro te costa transportul), sau pentru buzunarul nostru, cauta scuterele KIMCO, sunt foarte bune si rezistente, eu am avut unul pe care il foloseam vara sa ma duc la munca in 5 ani i-am facut vreo 30.000 km, i-am schimbat decat uleiul si franele.
Numai bine!

| WoKy explică (pentru strazi1):

Ma intereseaza motorul. Celelalte mai putin. Bineinteles nu vreau de ala cu care la prima curba sa o iau in gard(ceva de genul), rotile pleaca si eu raman.
Sa fie si rezistent si motor bun
P.S-stau la sat si primarul nu se chinuie sa mai asfalteze inca o data drumul...e acceptabil dar ma este cate o groapa, ca na asa e in Romania.
Multa Bafta!

4 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Da vitezometru ai la ea?