| benytto a întrebat:

intrebarea mea este pot sa fac permisul de motocicleta chiar daca am16ani plzzz mai multe informatii happydau fundahappy:d

17 răspunsuri:
| FlorinDiablo a răspuns:

Nu mai vorbiti in lipsa de cauza, Tot ce e sub 49 de cmc nu e obligatoriu sa ai legislatie.De la 49 pana la 125 Cmc ai nevoie de A1.Ca sa poti da de A1 iti trebuie varsta minima 16 ani 12 ore de legislatie rutier + plus poligon.Dar cum la noi in Romania e pe oua. Faci 12 ore de legislatie dai cateva sute si nu mai dai poligonu te ponteaza ca facut. (Parerea mea personala daca ai bani, ia-ti ceva mai puternic chiar daca te prinde te ameninta cu dosar penal dar nu ii dai acte de identitate, eu merg fara permis de 2 ani si nu ma oprit)

| benytto explică (pentru FlorinDiablo):

Si cat m-ar costa sa dau de A1?

| FlorinDiablo a răspuns (pentru benytto):

Depinde de localitati aici la mine se da 20 de sute si nici nu te duci la ore te duci dupa 4 zile si iti dau actu...

| benytto explică (pentru FlorinDiablo):

Aha foarte fain 20 de sute adica?

| FlorinDiablo a răspuns (pentru benytto):

2 mil vechi sau 200 lei noi

| Gargoyle a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Pai tu esti unul din idiotii care produc o multime de accidente in tara asta.Si nu stiu ce vrei sa zici prin "lipsa de cauza". Oricum, cert e ca parintii tai nu au avut noroc de un copil normal! Hai, sictir!

| FlorinDiablo a răspuns (pentru Gargoyle):

Bai deshumatule si beat merg mai bine ca tine, vezi ca am ore de conducere cate nai tu de viata.Si multumestei lu' mata ca a facut un avorton cum esti tu de altfel.Merg de 7 ani cu mopede, motociclete si nu am avut nici ce-l mai mic incident in trafic.Asa ca tine-ti gura si pastreaza-ti remarcile anapoda!

| SebastianTeodorSebyJohnny a răspuns (pentru FlorinDiablo):

Deci cat costa tot permisu?

| KeporLove a răspuns:

Atestatele asa zisele AM nu o sa mai fie valabile din 2013, va fo obligatoriu sa ai A1 ca sa conduci o motococleta / scuter / moped.

| benytto explică (pentru KeporLove):

Pai da ca sa pot conduce motorete peste 50 cm3 imi trebuie A1 50 cm3 pana in 125cm3

| ElGreco88 a răspuns:

Daca ai varsta de 16 ani poti da doar pentru atestat, adica sa conduci scutere / motoare sub 50 cmc! Permisul pentru motocicleta adica categoria A se poate lua numai dupa 18 ani.bft

| AnduZisAlexandru a răspuns:

Permisul de motocicleta este de la 16 ani, iti trebuie un instructor, sa dai testul scris mai departe numai stiuhappy

| Trackerist a răspuns:

Motocicleta
-(motor) din pacate nu daca nu ai 18 ani sau daca nu faci in vreo 3 luni pana at
-(scuter/piagio) mi se pare ca merge de la 16 cu o hartie de la politist
mi-am dat cu parerea.

| Gargoyle a răspuns:

Permisul de motocicleta nu il poti "face"! Poti lua permisul, poti da de permis, dar nu il poti "face"! Si da, poti aplica pentru categoria A1, adica 2 roti cu capacitate cilindrica intra 50 cm3 si 125 cm3.Pentru scutere de 49 cm3 iti trebuie doar cursul de legislatie si atat. Fara poligonul amintit de FlorinDiablo care habar nu are pe ce lume traieste.Si aminteste-ti...conduci ilegal, o iei in freza! Si inca o vorba a motociclistilor: "No helmet, no respect!" Ia amintewinking

| NewDoctor a răspuns:

Da normal. Dai de A1 ( capacitate cilindrica maxim 125 )

| MaryanBoom a răspuns:

O motocicleta cu capacitatea cilindrica de 125 cm3 o poti conduce cu permnis de la 16 ani?

| Tinel4Lend a răspuns:

Da, dar numai pe motociclete pana in 125 de centimetri cubi!