Nu este adevarat ce ai auzit. Conform legislatiei rutiere examenul se poate sustine numai dupa implinirea varstei de 18 ani. Se poate incepe scoala cu 3 luni inainte de aceasta varsta. Examenele pentru cele doua categorii (A si B) se dau separat, atat cele teoretice cat si cele practice. La multi ani!
Deci: sa iti explic clar, si asa e: poti face scoala( DOAR scoala) cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 18 ani. Iar examenul pentru permis il poti sustine in orice zi, incepand din cea in care ai facut 18(adica d la ziua ta). Cam asta e...succes
1.scoala de soferi o poti incepe la 17 si 9 luni
2.sala(examenul scris)dupa ce ai implinit 18 ani
3.traseul tot dupa 18 ani(e logic ca doar dai dupa sala)
asa ca mai ai de asteptat nepoate
Buna.Pai da, se poate varianta asta ca faci scoala inainte cu un an si primesti permisul la implinirea varstei de 18 ani pentru masina. Poti face carnetul de masina mi se pare dupa implinirea varstei de 17 ani. Iar pentru motocicleta da se poate da.De la 16 ani poti face permis pentru motociclete pana in 125cmc. Dar pentru cele peste 125cmc poti numai la 18 ani. Poate ti-am fost de folos. O zi buna.
Se poate da cu 6 luni inainte sa faci 18 ani. De la 16 ani poti da permis doar pentru A1 (scuter cu motor de maxim 125cmc) si pentru B1(ATV)
Se poate da inainte dar in niciun caz la 17. Scoala de soferi o poti face cu 3 luni inainte de 18 ani. Pentru motocicleta am impresia ca poti sa dai si inainte de 18, nu sunt sigura la cat.
Se poate da cu 2-3 luni inainte de a implini 18 ani pentru ca atunci cand implinesti 18 ani sa poti sa conduci...varul meu asa a facut.
Nu ai voie la 17 fara 2-3 luni! e adevarat ca poti sa o incepi, dar cu 3-4 luni inainte de a face 18.
Poti sa dai la 17 ani fara 2-3 luni dar nu ai voie sa conduci pana la 18 ani fix
funda
Mt34 întreabă:
Aurel100009 întreabă: