| robert48 a întrebat:

Referitor la scoala de soferi, vreau sa dasu pentru categoria A si B dar vreau sa incep acum insa nu am buletinul valabil, a fost facut pentru 4 ani la 14 ani si acum la 18 ani a expirat, ma duc sa mi-l fac dar mi-l da abia peste o saptamana sau mai stiu eu cand si eu vreau sa incep scoala acum. e vreo problema asta, pot merge cu buletinul acesta? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Andutu_5204 a răspuns:

Pai nu stiu exact de ce nu te duci si intrebi? dar iti este greu sa astepti 1 saptamana pana iti vine buletinul nou? ai asteptat atata timp pana acum mai poti astepta 1 saptamana.Eu de exemplu am fost si m-am inscris cu 3 luni inainte de a face 18 ani si dosarul se face dupa buletinul nou in astea 3 luni am facut cursurile dupa ce mi-a expirat buletinul am fost mi l-am schimbat am fost la scoala de soferi mi-a facut dosarul si am fost imediat sa ma programez pentru proba teoretica. Oricum nu vad care ar fi problema daca este expirat pentru ca ti-am zis dosarul oricum trebuie facut dupa cel nou!
Pentru dosar iti trebuie:2 poze tip buletin
Taxa de examinare:5 lei > platesti la Agentia Fiscala
Taxa pentru eliberare permis : 68lei >Platesti la CEC Bank!
Si de sigur plata pentru scoala de soferi care variaza.ma rog te lamuresc iei daca te duci acolo cu tot ce trebuie sa faci!

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Puteai merge sa-ti faci cartea de identitate(sigur n-ai avut buletin) inainte de expirare. Incearca la scoala de soferi, le explici ca vrei sa te inscrii acum si o sa le duci copia de pe CI dupa ce ti-o schimbi. Succes si numai bine!

| cossmy a răspuns:

Da...si eu am buletin. Aaa, ca acum e ca un card si se numeste carte de identitate, aia e alta chestie, dar practic este un buletin. Cat despre rasp, asteapta sa iti iei buletinul nou, ca nu cred ca iti face cu unul expirat.

| robert48 explică:

Am buletin, dar nu m-am grabit sa mi-l schimb. Multumesc!