Pai nu stiu exact de ce nu te duci si intrebi? dar iti este greu sa astepti 1 saptamana pana iti vine buletinul nou? ai asteptat atata timp pana acum mai poti astepta 1 saptamana.Eu de exemplu am fost si m-am inscris cu 3 luni inainte de a face 18 ani si dosarul se face dupa buletinul nou in astea 3 luni am facut cursurile dupa ce mi-a expirat buletinul am fost mi l-am schimbat am fost la scoala de soferi mi-a facut dosarul si am fost imediat sa ma programez pentru proba teoretica. Oricum nu vad care ar fi problema daca este expirat pentru ca ti-am zis dosarul oricum trebuie facut dupa cel nou!
Pentru dosar iti trebuie:2 poze tip buletin
Taxa de examinare:5 lei > platesti la Agentia Fiscala
Taxa pentru eliberare permis : 68lei >Platesti la CEC Bank!
Si de sigur plata pentru scoala de soferi care variaza.ma rog te lamuresc iei daca te duci acolo cu tot ce trebuie sa faci!
Puteai merge sa-ti faci cartea de identitate(sigur n-ai avut buletin) inainte de expirare. Incearca la scoala de soferi, le explici ca vrei sa te inscrii acum si o sa le duci copia de pe CI dupa ce ti-o schimbi. Succes si numai bine!
Da...si eu am buletin. Aaa, ca acum e ca un card si se numeste carte de identitate, aia e alta chestie, dar practic este un buletin. Cat despre rasp, asteapta sa iti iei buletinul nou, ca nu cred ca iti face cu unul expirat.
Aurel100009 întreabă: