| pysullynna a întrebat:

Bunnaa! vreau si eu cateva modele de masini.in curand implinesc 18 ani si ai mei imi vor lua ce masina vreau, dar vreau una micuta, sport si chiar nu stiu ce sa aleg fiind si calitativ buna.baietii in special ma ajutati? va rogg... dau fundiss!big grin

Răspuns Câştigător
| Cristea a răspuns:

Eu iti recomand un opel corsa ceva model mai nou. Masina este micuta (poti cauta o poza pe google). De asemenea cauta un motor pe motorina de o capacitate mica (1.2/1.3 nu mai stiu exact)pentru ca au un consum minim (4-5 % sau mai putin)

11 răspunsuri:
| Ghost a răspuns:

Aha si sa te vedem infipta cu masina int-un cap de pod la stirile de la ora 19:00

| nightelegance a răspuns:

Eu iti recomand un Fiat Stilo coupe, sau Alfa Romeo 147.

| GabyLondo0 a răspuns:

Acum depinde si de cati bani dispui big grin o masina sport micuta dar incapatoare este si Mini Cooper. si mai nou au scos motor pe motorina de 1.6 D.dar este cam scumpa

| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca ai bani fara drept la apel Mini Cooper S eventual coupe, Volkswagen Beatle simplu sau decapotabil cum vrei sau Fiat 500!

| DeadManPhenom a răspuns:

Daca vrei o masina "micuta" si sport, cu putere.un audi TT, acum depinde si de banii pe care ii ai happy pentru o fata.audi,bmw,mercedes.sunt masini prea puternice.un logan 1.2 viteza maxima 165 km.ce-ti trebuie mai mult

| MaRyN13 a răspuns:

Buna, eu cred ca masian potrivita pentru tine este Mini Cooper S dar cabrio (decapotabil) sa fie insa nu ne-ai spus de ce bani dispui...Multumesc.

| StefuXx a răspuns:

Buna pentru tine ar fi bun un opel tigra din 2004 sau un opel corsa din 2005, un bmw 318d din 98 sport, ori o alfa romeo 156. dar de preferat un opel tigra ca ala e bun te tine mult nu se strica repede e pentru fete si e si ieftin si poti sa bagi un tunning din ala frumos cum vrei tuwinking

| kurinkita a răspuns:

Oper Corsa, Ford Ca Sport, Ford Fiesta ST, Suzuki Swift, Nissan Micra, Honda Civic.

| graffman a răspuns:

Glof 5 trage misto big grin

| Baddboy a răspuns:

Vw polowinking sau un golf 4 daca vrei cev mai sporttongue nu e chiar mica, dar dupa ce o sa te inveti sa conduci fte bine. iti va parea rau ca ti ai luat unu asa micutatongue

| sebysebyca a răspuns:

Tinand cont ca vei fi o femeie incepatoare la volan si implicit un pericol public, eu zic ca mai bine iti iei un trabant! plus ca e o investitie buna pe vremuri de criza!