Bine, atunci tragi frana de mana si apesi maxim acceleratia dupa care dai drumul la ambreiaj(de tot)!(credeam ca te referi la BMW)
NU! Nu trebuie sa ti piciorul pe ambreiaj... Daca nu ma insel, frana de mana prinde pe fata! Si tractiunea o ai pe spate...deci? Succes! Apasa acceleratia tare...
Da il ti pe ambreiaj daca ai avea al trei-lea picior dar se face cu frana+acceleratie si trebuia sa mentionezi tipul masini, 4x4, tractiune pe fata sau spate. Daca ai tractiune pe fata e mai simplu ca nu trebuie sa mai tragi frana de mana ca sa te invarti...sau tu vrei pe loc, frana+ acceleratie ...have fun
Daca era allllllllinnnnnnna va facea varza
Mah din cate stiu eu burnout-ul se face cu piciorul drept pe frana si acceleratie ( frana o ti cu calcaiul, si cu restul apesi acceleratia, asta la masinile cu tractiune SPATE ) iar la masinile cu tractiune pe fata se trage frana de mana si accelerezi. Eu am incerat cu o dacie si mi-a iesit si am turato pana i-am spart blocul motor dar nu mia parut rau ca era o coaja de dacie.
Pai scartz pe loc asa faci. cand nu iei piciorul de tot de pe ambreiaj. il ridici usor si in timpul asta trebuie sa apesi USOR acceleratia. si intr-un punct te opresti cu ambreiajul tinan piciorul pe el si continui sa apesi pe acceleratie.