anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cand vrei sa faci burnout (scartz pe loc)...trebuie sa tii piciorul si pe ambreiaj?

Răspuns Câştigător
| lifeForJesus a răspuns:

Bine, atunci tragi frana de mana si apesi maxim acceleratia dupa care dai drumul la ambreiaj(de tot)!(credeam ca te referi la BMW)

7 răspunsuri:
| lifeForJesus a răspuns:

NU! Nu trebuie sa ti piciorul pe ambreiaj... Daca nu ma insel, frana de mana prinde pe fata! Si tractiunea o ai pe spate...deci? Succes! Apasa acceleratia tare...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Da, trebuie, dar puțin. În caz contrar îți pleacă mașina de pe loc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ma refer la cel cu frana de mana trasa. deci nu are cum sa plece.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da il ti pe ambreiaj daca ai avea al trei-lea picior dar se face cu frana+acceleratie si trebuia sa mentionezi tipul masini, 4x4, tractiune pe fata sau spate. Daca ai tractiune pe fata e mai simplu ca nu trebuie sa mai tragi frana de mana ca sa te invarti...sau tu vrei pe loc, frana+ acceleratie ...have fun happy
Daca era allllllllinnnnnnna va facea varzarolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frana de mana blocheaza rotile din spate...tractiunea e pe fata si e vorba de o masina normala (netunata, nemodificata) q 100 cp

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mah din cate stiu eu burnout-ul se face cu piciorul drept pe frana si acceleratie ( frana o ti cu calcaiul, si cu restul apesi acceleratia, asta la masinile cu tractiune SPATE ) iar la masinile cu tractiune pe fata se trage frana de mana si accelerezi. Eu am incerat cu o dacie si mi-a iesit si am turato pana i-am spart blocul motor dar nu mia parut rau ca era o coaja de dacie.

| deealexx a răspuns:

Pai scartz pe loc asa faci. cand nu iei piciorul de tot de pe ambreiaj. il ridici usor si in timpul asta trebuie sa apesi USOR acceleratia. si intr-un punct te opresti cu ambreiajul tinan piciorul pe el si continui sa apesi pe acceleratie.