Bugatti Veyron
Bugatti Veyron este un automobil de tip GT produs de Bugatti Automobiles SAS, in Franta - Grupul VAG.
Maşina poate atinge o viteză de 408, 47 km/h şi efectuează ciclul 0 – 100 – 0 km/h în 8, 6 secunde.Acesta cantareste 2000 kg.
Primul autoturism a ieşit pe piaţă în septembrie 2005 ca cea mai scumpă şi rapidă maşină din lume (1, 1 milioane de euro).
Motorul, cu 16 pistoane, este foarte puternic, ajungând la 1001 CP.
Numele a fost dat dupa numele francezului Veyron, care a fost primul care a castigat la Le Mans 1939(ultima cursa Le Mans pana in 1946). Bugatti a castigat atunci primul loc in cursa de anduranta fiind si ultimul an in care Bugatti a participat la Le Mans.
Depinde ce vrei de la acea masina, consum redus, viteza mare, piese ieftine, longevitate, la ce te referi?
Nu exista asa ceva, sunjt foarte multa marci foarte bune si fiecare au trasaturile caracteristice. Cea mai buna masina ar fi o combinatie intre Mercedes, Ferarri, Porche, Wv...
În ce sens?
Viteză, siguranţă, consum?
Eu cred ca parerile sunt diferite
nu exista nici o masina cea mai buna mereu exista alta care sa o inlocuiasca asa au zis si aia de la viteza a 4-a de pe discovery
Da, prietenii nostri au dreptate. Tu nu ai specificat in ce sens. Dar eu daca asi avea bani si as fi mai mare
, cu siguranta mi-as lua Bugatti Veryon 16. 4
Dupa cum spune si dracdeingerash, care are dreptate in mare parte in tot ceea ce spune acolo, aceasta masina este singura masina de serie care atinge asemenea performante.
Iar acum sa o corectez, pe acolo pe unde a gresit
, sper sa nu se supere.
Masina poate atinge mai mult de 408, 7 km/h. Depasirea acestei viteze este limitata din fabrica, din motive foarte evidente de siguranta...cool!
Apoi, nu are un singur motor cu 16 pistooane, are doua motoare legate cumva intre ele
, care impreuna pot dezvolta puterea uimitoare de 1001cp. Asta este tare!
Si BMW-urile sunt bune, dat fiind faptul ca sunt mai cunoscute si mai accesibile. Sunt sigur ca putini dintre cei care citesc aceasta intrebare au auzit de masina suprema de care am vorbit eu.
Eu ultima data am condus un Bugatti Veryon 16. 4 anul trecut, in NFS Undercover
... teapa
.
Si, oricum daca vrei sa primesti mai multe lamuriri, ar trebui sa specifici in ce sens.
Pai sunt rapoarte.
Pret / calitate
putere / consum
multe chestii
Vrei 400km/h? Bugatti si Pagani Zonda.
Cel mai bun tip din lume este acea masina care consuma carburant putin, nu necesita intretinere deosebita si are demaraje si viteza optima pentru soselele noastre.
Fratilor ceea mai tare masina i un bogatii de 8, 5 mil de euro ceea mai noua masina scoasa de ei
Bugati e o prostie, e racing. ce poti face cu ala intr-un oras? bugati printe 400 km/h are 1000 cai... si ce daca. in care te simti mai bine dintre bugati, mercedes sau bmw?
Aurel100009 întreabă: