170-180 km/h depinde cum a fost intretinuta masina, daca a mers subturat, daca iti scoate fum negru cand apesi pedala mai tare s-ar putea sa vezi fum negru, daca nu scoate fum negru s-ar putea sa atinga 170 km/h, eu am prins 180 km/h cu un volvo v40 2.0 i 136 cp
Posibil sa fie si 190 pe o distanta mai mare de drum.eu am prins cu sharanu meu 195(2.0 benzina/fabricatie 96)asa ca nu vad dc nu ai putea prinde la fel cu un golf
Am o skoda cu acelasi motor (2002) in 2008 cand avea doar 180k km varul meu a atins aproape 210 km/h dupa ce facuse o revizie completa la masina si toate consumabilele noi si cele mai bune/scumpe. acum 2 luni eu i-am dat 170... si nu prea mai urca.
Si eu am golf 4 ALH de 90 cai...mi dus turbo si debimetru.scoate fum negru(ca dupa trabant) si am mers cu el cu 170. si mai mergea. dar nu am mai putut. eu cred ca 190 ar merge..linistit
Din fericire motorul se afla intr-o stare foarte buna de functionare. > Nu scoate nici un gram de fum, cu injectoarele nu am probleme, turbo lucreaza perfect, si stiu ca prinde max. 190 km/h. (174 km/h - e recomandata de constructor).
Am sa ma reglementez, si poate am sa imi cumpar unul de 101 CP...ce zicetii de asta?
AlexicăHD întreabă: