Da este adevarat volvo este cel mai sigur, am avut o asemenea experienta anul trecut cu un tir volvo fh 12, si am scapat fara zgirieturi din acel accident dar binenteles cu centura pusa, altfel fara e rau de tot mai ales ca amsari t de pe un pod de la 7-8 metri.
Bine zis sosele americane...pentru ca in SUA ponderea masinilor americane este mult mai mare decat a celor europene sau japoneze, care sunt mult mai sigure, daca vorbim pe plan mondial.in concluzie, topul este cat se poate de subiectiv si nu are relevanta la nivel mondial!
Volvo si-a facut un renume pe baza sigurantei, care dupa mine e un detaliu crucial in alegerea unei masini
... nu degeaba cineva cunoscut imi spunea... cand ti-ai luat carnetul iti semnezi singur sentinta iar masina va fi intotdeauna un sicriu pe 4 roti... deci Volvo e un sicriu mai "sigur" de sine
... parerea mea
Topul Forbes al celor mai sigure maşini de pe şoselele americane:
1. Acura RDX
2. Acura RL
3. Audi A4
4. Audi A6
5. BMW Z4
6. Chevrolet Corvette
7. Ford Freestyle
8. Honda Civic
9. Jaguar XJ
10. Lexus SC
11. Lincoln Towncar
12. Mazda MX5
13. Mercedes SL
14. Mercury Grand Marquis
15. Porsche Boxter
16. Saab 9-3
17. Saab 9-5
18. Subaru Forester
19. Volkswagen Passat
20. Volvo XC90
Astia de la mercedes au scos un model nou, care nici daca vrei sa sinucizi si sa intrii cu masina in zid nu poti, ca nu te lasa, apasa singura masina frana si mai are si alte.Cauta si ai sa vz, e interesant ce-au facut asta de la mercedes.
Da, este adevarat ca masinile Volvo sunt si sigure si rezistente, isna vreau sa iti sapun ca Renault este clasata mult mai bine, avand 5 stele la siguranta in urma unor teste facute...in special masinile mai noi de la Renault sunt prevazute cu o bara metalica in fata astfel ca in cazul unui accident masina nu va pati nimic si nici dumneavoastra.Depinde si cat de puternic este impactul.
Una dintre cele mai sigure masini din lume a fost trabantul, chiar daca nu ma credeti va puteti interesa pe google
Aurel100009 întreabă: