anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care sunt efectele negative ale mastubrbarii

Răspuns Câştigător
| aLiaLi a răspuns:

Din punct de vedere medical ar fi anumite efecte negative, daca o faci excesiv: de exemplu dupa un timp iti va scadea calitatea spermatozoizilor si poti ajunge chiar la probleme de erectie, slabirea vederii, probleme de concentrare, slabiriea sistemului imunitar si multe altele. Dar doar daca o faci in exces, gen zilnic laughing

8 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Cu timpul devii ateu.Mai bine cauta-ti o prietena.

| Minks a răspuns:

La tine vad ca se manifesta cu deficiente de citire si amnezie (ai uitat de semnele de punctuatie).

| stefan110310 a răspuns (pentru Minks):

Intrebarea era cumva " care sunt efectele masturbarii in masina"? sau unde? nu vad legatura cu categoria Auto&Moto laughing.

| Minks a răspuns (pentru stefan110310):

Tocmai de-aia i-am zis ca are deficiente de citire happy.

| IMC90 a răspuns:

Categorii > Auto & Moto

Nu pot sa-mi imaginez ce treaba poate avea masturbarea cu orice fel de tip de motor...

| cal3star a răspuns:

Risti sa ramai fara prietena sau sa nu-ti faci niciodata...
Masturbarea are mai mult efecte pozitive decat negative. In primul rand cand ejaculezi elimini toxine si e recomand... insa nu in exces (gen de multe ori pe zi sau zilnic)...

eu fac o data la 3-4 zile... si fetele cred ca o data pe saptamana ( DA STIU! VOI NICIODATA NU VA MASTURBATI)

| tybyshorr a răspuns:

Fara efecte secundare...doar antrenament, stii tu: Laba e rusinoasa dar e sanatoasa!

| danutzu14 a răspuns:

Cred ca acneea (aparitia cosurilor pe fata).

Întrebări similare