| qgenius153 a întrebat:

Cati ati fi de acord sa eliminam microcarurile si sa fie permisul categorie B de la 16 ani?

Răspuns Câştigător
| 19flo79 a răspuns:

Selecția naturală ar fi mai devreme happy

La ce junglă îi pe străzi în România nici nu mai contează încă 5000 de inconștienți, așa că am să votez DA, sunt de acord ca de la 14 ani să poți conduce orice, inclusiv tren, avion, vapor sau bolid de maxim 650 cai putere!

19 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Eu 1000% sigur nu as fi de acord! Vezi exemplele din majoritatea accidentelor, sunt cei sub 25 de ani! Repet 25 de ani NU 16! Un exemplu mai bun de atat nu-mi trebuie!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Fix asta ar trebuie țării cu cele mai multe accidente rutiere din UE

| qgenius153 explică (pentru suntserios):

Acele accidente oricum s-ar intampla, numai cu 2 ani mai devreme, opinia mea.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru qgenius153):

Pai trebuie sa facem cumva sa nu se mai întâmple. Adică să mai responsabilizam șoferii, nu să lăsăm pe străzi tineri plini de hormoni care se cred zmei sa conducă mașini.

| siriusblack98 a răspuns:

Cea mai proasta treaba posibila asta ar fi. Intra naiba in tine cu bicicletele/trotinetele electrice cand mergi linistit pe trotuar, nici nu vreau sa stiu ce ar face un pusti de liceu cu o masina. Pe mine unul (un pustiulica de vreo 16-17 ani) era sa ma darame ca a intrat cu bicicleta in mine cand traversam pe trecerea de pietoni, el traversa cu bicicleta (nici nu e legal) din directia opusa, da-i aluia masina pe mana sa vezi ce face cu ea.

| gabicoo a răspuns:

Da! De acord! Uite așa vom salva economia: nu vom mai plăti alocații și burse multor idioți, iar dacă rămân în viață adunăm la buget o groază de bani din amenzi. Uraaaaaa!

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU!
la 16 anisori nu au prea mult discrenamant copii, deci sa-i lasam sa mai creasca ca sa inteleaga ca masina cu asemenea putere nu-i de jucarie, ci una care poate omori oamenii.

| qgenius153 explică (pentru 19flo79):

Cum adica maxim 650?! Nu ar trebui sa existe limita la asa ceva, daca vrei Dodge Charger de 1000cp ar trebui sa ai la 12 ani!

| qgenius153 explică (pentru Violleta2022):

Legau cam au...

| qgenius153 explică (pentru gabicoo):

Singurul care intelege!

| qgenius153 explică (pentru siriusblack98):

Ar muri oricum, ca-i la 16 sau la 18 e 2 ani diferenta.

| qgenius153 explică (pentru suntserios):

Daca ar fi mai dificila scoala de soferi ai fi de acord? Gen sa ia 6 luni si sa inveti toata masina cum era la sovietici.

| lkmhjk a răspuns:

Eu zic sa eliminam si tricicletele. De la 6 ani sa ai masina pe mana. Asa se vor autoelimina majoritatea inconstientilor.

| qgenius153 explică (pentru lkmhjk):

Eu de la un an aveam cheile la Mustang, deci...

| qgenius153 explică (pentru Violleta2022):

Apropo, in Australia nu e la 16 ani permisul?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru qgenius153):

Nu. E irelevant. Am avut si eu 16 ani stiu bine ca aia e varsta la care te crezi cel mai tare si vrei sa arati asta tuturor. Nu te ajuta cu nimic sa iti tii in frau energiile astea chiar daca stii sa reglezi un carburator de masina sovietica.

| Violleta2022 a răspuns (pentru qgenius153):

Permisul auto in Australia se poate lua la 17 ani.
la 16 ani poti incepe sa inveti sa sofezi alaturi de un parinte sau instructor auto (aici nu-i obligatoriu sa faci ore de conducere numai cu un instrutor), numai supravegheat, invatand sa conduci in 120 de ore de conducere SUPRAVEGHEATA.