Ca sa conduci pe drumurile publice un auto, trebuie sa ai permis de conducere corespunzator, varsta minima 18 ani. Cu exceptia celor care conduc autovehicole A1 -B1 care trebuie sa aiba minim 16 ani.
Nu ai voie să conduci la vârsta asta. Trebuie să ai minim 16 ani pentru a putea conduce un atv. Trebuie să faci un curs de legislaţie şi să aibă mai puţin de 50 cmc motorul şi să nu atingă viteză mai mare de 45 km/h.
Ii poti lua un atv arctic cat de 800 cmc diesel... e destul de bun pentru el. si daca ai bani de atv ai bani si de amenda
cu inchisoarea e mai naspa ca trebuie sa dai multi bani.
Este clar ca daca va referiti la amenda sau inchisoare doriti sa mearga pe drumurile publice! In cazul acesta parintele copilului ar trebui dus la balamuc. Direct si fara programare. Va dati seama ce prostie este asta? A! daca vrea sa scape de copil si sa mai plateasca si niste daune ...este posibil dar scapa de copil, plateste si mai face si inchisoare.
De ce ii trebuie un ATV unui copil de 12 ani?
Nu te gandi, in primul rand, la amenda si la inchisoare ci la VIATA lui! Cata circulatie si legislatie cunoaste copilul de 12 ani? Cata responsabilitate are?
La 12 ani e mai indicata o enciclopedie, jocuri de societate(cu prietenii lui si de ce nu chiar si cu cei mari) o iesire cu parintii in padure, o partida de pescuit, o drumetie... avem atatea locuri frumoase de care habar nu au copii nostri si poate nici noi, de ce sa nu recunoastem!
La 12 ani trebuie sa-i invatam sa iubeasca natura dar mai bine-zis tot ceea ce ii inconjoara, pe semenii lor, sa pretuiasca valorile morale!
Iti doresc intelepciune si o zi frumoasa!
Eu am 13 ani si am un Atv Keeway Dragon 250cc fuge 110 si nu am probleme
ma descurc destul de bine cu el si pretul este de doar 2500 euro
Aurel100009 întreabă: