| Master1ro a întrebat:

Ce fel de Spray alb imi trebuie sa remediez o "buba" la Dacia 1310?
Am cumparat unul dar nu se aseamana cu culoarea masini, e mai deschis la culoare.Care stie va rog sa ma ajutati si pe mine, si veti primi ca rasplata funda din partea mea.

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Te poti uita pe talon ce vopsea este pe masina. Oricum te sfatuiesc sa te duci la un centru sa iti faca vopsea pe calculator. Daca nu este o buba semnificativa las-o asa mai bine. Daca este ceva mai de adancime se da cu chit, cu grunt, vopsea, lac. Nu este asa simplu de aplicat totul. Mai bine las-o asa daca nu o ia rugina sau du-te la un centru!

regis
| regis a răspuns:

Pai cam acelasi alb ca si culoarea masinii big grin.
Nu se va potrivi perfect niciunul, insa nicio diferenta semnificativa nu ar trebui sa existe. Du-te la un magazin specializat de vopsele, acolo iti vor identifica exact codul vopselei, iar pe baza acestuia iti vor oferi cel mai asemanator spray.
Ba mai mult, unele magazine prepara vopsele auto sub forma de spray in orice nuanta, dar asa cu spune daniel, tot se va vedea o minima diferenta, datorata atat datorita uzurii vechiului strat, cat si structurii diferite a noii vopsele (apar diferente si intre pistoalele de vopsit, ce sa mai vorbim de diferentele dintre pistol si spray).

| daniel_8163 a răspuns:

Niciodata nu ai sa gasesti exact culoarea care este, si asta din mai multe motive, primul si cel mai important este ca vopseaua de pe masina este mai veche (batuta de soare in primul rand )deci este mai diferita ca si vopseaua noua.Nici asa zisa vopsea facuta pe calculator nu o sa arate ca aia de pe masina.Multa bafta

| Ela_4663 a răspuns:

Scrie in talonul masiniiwinking