| CinevaXX a întrebat:

Ce masini rivalizeaza cu BMW ( in special second-hand seria 5 din 2005 cu angel eyes )? Sunt curios ce alte optiuni mai am avand in vedere ca nu creau sa fiu catalogat cocalar cu bmw.

9 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca esti cocalar, cu orice masina esti catalogat la fel. Nu cred ca marca masinii caracterizeaza pe cineva. Ala are BMW deci e cocalar, si celalt are Mercedes deci mai rau, e ministru si mai bine era cocalar. De obicei BMW-uri mai noi de 2007 au cei care au habar de masini cu cocalarii, fiindca au fost cele mai reusite masini de pana acum din productia de serii mari. Poti sa te uiti daca vrei concurenti la un Mercedes E Class, un S Class daca ai bani, dar ala este mai mult cu seria 7, un Volkswagen Pasat, un Volkswagen Phaeton dar ala e tot in clasa cu seria 7 mai mult, doar ca se apropie, un A4 sau A6 dar nu recomand Audi... poti sa te mai uiti la Jaguar, sau Saab care mai au ceva modele!

regis
| regis a răspuns:

Principalii rivali pentru BMW sunt Mercedes si Audi, restul nu sunt branduri premium (VW, Saab) sau se adreseaza unui segment ingust de piata (Jaguar). Echivalentul seriei 5 de la BMW este E Klasse la Mercedes, respectiv A6 la Audi.

| bigalow a răspuns:

Cocalar cu bmw? laughing Poi de cand fac nemtii masini de cocalari? Cocalari sunt aia care isi i-a schroturi de 300-500 de euro se dau tari si asculta manele

| Sn1p3r a răspuns:

Audi A4.Cauta pe site-urile de profil, sa vezi ce preturi au.Cred ca gasesti o masina mai buna la acelasi pret.Sau un Jaguar de dupa 2003.Nu sunt multi care au o astfel de masina, si automat cocalarii nu au asa ceva.Deci iti recomand audi a4 sau jaguar( nu stiu de serie)xkj

| iEmonel a răspuns:

Dacia Supernova.

| nebunu_5532 a răspuns:

Sa inteleg ca nu vrei sa fii catalogat cocalar cu BMW dar nu te deranjeaza sa fii catalogat cocalar cu orice alta marca de masina?

| Shagrat a răspuns:

Http://www.autovit.ro/ sau http://www.caricos.com/ inspira-te din ceva. O idee ar fi un audi RS5 ( cv de viteza ) sau unul a6, acum... dipnde de portofelul fiecaruia nu stiu...

| KoszanRadok a răspuns:

Cea mai buna optiune cred ca ar fi un A4 sau de ce nu un seria 3 din acelasi an? Nu cred ca mai exista mitul "Cocalrilor cu BMW".

| CrisSTianN a răspuns:

Audi a4 sau chiar A3 modelu 2008...parerea mea ca mercedes pare prea batranesc...cu toate ca are si modeluri sport, degeaba numele strica totlaughing iti recomand audi