anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce mi-ati recomanda intre BMW si MERCEDES?

26 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca vrei sa faci senzatie, BMW; daca vrei sa iti cumperi o masina, atunci Mercedes.
@Jani - e una sa recomanzi Ford pentru raportul pret/calitate, dar cu totul altceva sa sustii ca sunt mai bune...

| covexrobu a răspuns:

Eu iti recomand un BMW seria 3 e92 adica ultima generatie care o poti gasi destul de ieftin 15000 de euro la mana a doua. Un prieten de al meu are 320 D din 2007 masina merge 250. Prin bucuresti consumul maxim il are de 7-8 litri la suta. Deci nu consuma mult tinand cont ca are motor de 2000. Iti recomand cu placere pentru ca tipul oricat a incercat sa o faca sa se invarta nu a reusit niciodata mai mult de jumatate de tura adica 180 de grade. Audi consuma foarte mult. Tot acelasi prieten are si un Audi A4 avant din 2002 cu motor V6 2500cmc si 170 de cai automata consuma prin bucuresti de la 13 litri in sus pana la 20 de litri ce este enorm de mult. Acum sa te gandesti u ce vrei mai exact ce masina din ce an. Oricum iti recomand un diesel sau turbo diesel pentru ca motoarele diesel sunt mai rezistente decat cele pe benzina si consumul este mai redus.

| liviupaun a răspuns:

Daca esti cu viteza ia-ti un bmw iar daca esti mai cuminte ia-ti mercedes

| NimeniCuActe a răspuns:

Volvo.

| kh1ss a răspuns:

Un matiz :p

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De acord cu crissa BMW X5 e ok.

| csintalan a răspuns:

...mercedes-ul e mercedes, ...lux,eleganta,silentiozitate,...BMW,putere,extravaganta,liniiiiiii,...nota 10 pentru mercedes, nota 9, 99 BMW,...

| onelove a răspuns:

Acuma depinde ce iti doresti tu.

Daca vrei o masina sport, cu toate trasaturile care caracterizeaza o masina sport atunci iti cumperi un BMW.
Daca vrei o masina eleganta cu tinuta, care sa iti ofere o comoditate exceptionala la volan iti iei un mercedes.
Dar daca vrei o combinatie intre cele doua iti cumperi un Audi.

A, si inca ceva, daca nu ai foarte mare experienta in condus, sau nu ai condus decat masini cu tractiune fata atunci nu iti recomand nici BMW nici Mercedes, asta pentru ca amandoua au tractiune spate, si cu tot cu esp si toate sistemele de stabilitate, daca nu sti sa le controlezi pe polei, zapada, ploaie etc. poti iesi foarte foarte usor in decor.

| mircea a răspuns:

Fara nicio aluzie, dar ai observat ca BMW-uri au mai mult, golanii cu bani? si apoi sa stii ca nu este cea mai faina masina. am vazut niste Mazde, sau Toiote, sau Mitsubishi care au facut pe sosea, niste BMW-uri bengoase, de toata cacaua disponibila in momentul acela. dar daca vrei Mercedes, inseamna ca vrei masina cu adevarat, numai sa nu fie la mana a doua.

| Crissa_4407 a răspuns:

Bmw x5 e super...winking

| N538961518 a răspuns:

Mercedes, e mai elegant.

| jani a răspuns:

Niciunul... un Sab...sau...un Ford...cred ca sunt mai bune...

| mistikk a răspuns:

Acum sa vorbim serios niciuna dintre audi bmw etc nu se compara cu mercedesu sa fim seriosi e regele ...cine stie cunoaste

| paul_4864 a răspuns:

Mercedes eu am avut si sincer safiu nu am stiut ca am masina (doar motorina si sandale) nu ma refer si piese uzuale filtre, placute de frana etc

| LoryM22 a răspuns:

Audi este combinatia perfecta intre cele 2winking!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paracetamol, poate ai febra

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca nu te bagi in datorii pana in gat si daca iti permiti o masina si intretinerea ei, daca situatia economica pe care o ai este stabila si pe durata lunga nu iti afecteaza viata ta sau a familiei tale cumara un mercedes.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ford

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
BMW, nu se discută.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sincer, eu as lua un mercedes,. se potriveste mai mult cu imaginea mea

| smooth a răspuns:

Depinde de model si motorizare! un mercedes diesel e mai bun decat un bmw diesel si un bmw benzinar e mai bun decat un mercedes benzinar

| gherghe_9739 a răspuns:

E mai bun un trabant!

| ciprian_8384 a răspuns:

Oricare

| OvidiuMocanu a răspuns:

Ce zici de un cls negru ful dar benzina sau S dar depinde de situatia ta financiara dar nu as recomanda bmw e prea comun iar mercedes impreuna cu audi ridica stacheta din ce in ce mai sus in ultimi 5 ani happy

| yankee a răspuns:

Tinand cont ca e criza...BMW...winking

Întrebări similare