Depinde la ce.
BMW e un premium cu accent pe performanta. O masina cu adevarat diferita, dpdv constructiv.
Audi este o Skoda de treaba, merge sa-ti transporti familia pe ici-colo, daca nu cauti nimic deosebit.
Hmm, oare ce prefer? Audi care este detinatoarea Lamborghini, dar care la randu-i face parte din grupul Volkswagen...sau BMW, care detine si Rolls Royce? Acum in mintea mea totul se reduce la intrebarea: ce mi-ar placea mai mult, un Rolls Royce sau un Lamborghini? Cu siguranta un Lamborghini. In plus, cele mai recente BMW-uri mi se par foarte urate...din cauza acelor grile exagerat de mari.
Dragute, dar solutiile pe care le-a folosit VAG pentru Audi, nu prea sunt premium. Refolosesc multe piese de la o clasa la alta, au suspensii slab concepute, gresesc frecvent la distribuirea greutatii.
Porsche este brandul lor reusit.
Cupra/Seat, Skoda, Audi si VW sunt doar niste masini de familie.
Gusturile nu se discută! Eu îți voi zice, din experientele familiare. BMW în familie nu am avut niciodată, în schimb am avut Audi, Skoda și Volkswagen. Ce îți pot zice este că pe fiabilitate sunt top mașinile, dar sunt modele problematice cu rugina( spre exemplu Audi A4 B6 sau Volkswagen Golf 5, astea le știu eu). Acum și ce mașină îți dorești sau pentru ce. Dacă dorești ceva sportiv, eu zic totuși să alegi BMW, dar, la Audi nu ai mașini sportive la un preț mai accesibil. La BMW înafara de suv-uri toate sunt sportive. Nu mi dați în cap, e părerea mea personală, nu sunt mecanic