| ZxZxZ a întrebat:

Ce sa ii fac la un scuter daca nu vrea sa plece de pe loc? Motoru se aude bine chiar si un mecanic mi-a spus asta.Pleaca dar super greu. De la ce ar putea sa fie. Si setu este de 80 CMC. Funda.Cureaua este nou nouta.

Răspuns Câştigător
| Jicarean_Calin_1960 a răspuns:

Schimba rolele si cureaua in primul rand! Pune role de 4, 7 grame.Nu stiu ce variator ai montat, Pinasco sau Multivar! Vezi ca si aici exista un dar, poate cine a montat rolele nu a montat ceea ce trebuie. Rolele mai difera intre el nu doar ca si gramaj dar si ca dimensiune! Pe Multivar ai role de 16x13 (controleaza si asta cu un subler). Pinasco are rolele de 19x15, 5, este foarte important asa afli si ce tip de variator ai pe scuterul tau! Important rolele de 4, 7 grame! Nu stiu ce ambreiaj ai montat pe scuterul tau! Daca nu pleaca pe placul tau, contacteaza-ma! Multa bafta si spor la munca!

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru Jicarean_Calin_1960):

Multumesc Zx!

| ZxZxZ explică (pentru Jicarean_Calin_1960):

Cu placere happy

| Jicarean_Calin_1960 a răspuns (pentru ZxZxZ):

Mai controleaza si ambreiajul!

5 răspunsuri:
| adrian873 a răspuns:

Cel mai probabil problema este de la carburator nu este reglat, sau ar mai fi variatorul sau ambreajul cel mai bine ar fi sa desfaci carterul sa verifici rolele de variator si vezi daca sunt uzate. Dar prima data uita-te la carburator

| greenzor a răspuns:

Poate sunt caucicurile prea grele poate nu e destul de puternic motoro doar o intrebare da sa moara motoru cand dai sa pleci depe loc?