Acese intrebari stupide umplu paginile cu intrebari! va rog sa nu mai ocupati spatiul degeaba!
Ce iti trebuie mai mult
eu zic un scuter.dar daca ai nevoie de un telefon si scuterul mai poate astepta, poti sa iti iei telefonul.depinde de cat de bun e fiecare dintre ele.
Ma omule, tu vrei sa spui 350 de lei.
Ca sa intelegi, in bani vechi 35 de lei inseamna 350 de mii, iar 350 de lei, inseamna 3 milioane 500 de mii.
Tu nu ai cum sa iti iei scuter sau telefon cu 35 de lei.
Daca ai 350 de lei de cheltuit i-ati mai bine un telefon, ca scuterele nu sunt sigure.
Ia spune ce varsta ai? Dupa cum incurci banii, as zice ca nu esti nici macar major, asa ca mai bine i-ati un telefon.
Scuter...e mai fain pentru ca iti tine mai mult... teloefonul poti sa il mai cumperi
Cu 35 lei iti iei 5 kebaburi cu detoate si tiai consumat banii. teelfoane sau scutere cu banii asta nu gasesti.pentru telefon iti trebuie minim 350 lei, iar pentru scuter 3500.cu mti-am mai spus in PM, munceste, fate taxator pe microbuz
O cutie de scobitori iei in banii aia si iti raman si pentru 2 pachete de servetele!
Telefonul e teapa daca are penibilul pret de 35 lei(si cica mai e si nou)...iar scuter nu ai voie sa conduci fara permis.
stiu ca nu ai permis pentru ca ai pus intrebarea "pot sa conduc un atv sau scuter" de vreo 15 ori
mai bine cumpara-ti haine, mancare, stii tu... ceva util
gandeste-te ca daca iti iei scuterul platesti:scuterul+amenda de la politie pentru ca nu ai permis(nu te sfatuiesc)
Aurel100009 întreabă: