| TPUSenior01 a întrebat:

Cine crede ca justin bieber e drogat sau gay sau cine crede ca numarul lui incepe cu 07 in america incepe cu 02 numerele ce fraieri sunteti cei care cred spuneti dace vreit bine asteptbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Demetriavic a răspuns:

Cine crede ca justin bieber e tampit fix acela e cel mai tampit e un simplu om ce doamne avetiu cu bietul baiat nu aveti ce face si va luati fix de saracul dulce frumos adorabil baietel :@

17 răspunsuri:
| dean a răspuns:

Nu e drogat sau gay, deci nu pot sa cred asa ceva, nu vreau sa aud asta, te rog, eu as spune HOMO sau poponaut! Si eu ast funda!

| sweettyyyy a răspuns:

Nu este adevarat nimic si nu e nici homo! Eu un baiat simplu si fara dereglari la orientatie! Si cu numarul de telefon o prostie mai mare nu am auzit`! Si drogat la fel nu este`! E putin rasfatat recunosc chiar daca sunt fana, dar nu sunt si oarba`!straight face

| Bulina_4880 a răspuns:

Adevarat. Nr`le de telefon in America incep cu 02 nu cu 07 oh go on
Si nu este gay sau drogat numai invidiosii zic astaa
Dar thinking Asta ehappy

| gaby37 a răspuns:

Mi se face greata cand ii aud muzica pff doamne e un retard ma pis pe toata muzica fara mesaj

| gaby37 a răspuns:

CE intrebare stupida ce e asa fain la retardu ala la ce muzica scoate se poate baga pe taraf

| gaby37 a răspuns:

Da nu inteleg voi ce vreti sa va ****ti cu el oricum nu puteti e ipotent saracu

| gaby37 a răspuns:

Mah cum dracu sa va luati de bietu gay laughing)

| TPUSenior01 explică:

Da bine zis andrea jb nu e drogat sau gay eu yin cu tine si ai uitat sa zici de id de mess big grinbig grin

| TPUSenior01 explică:

Ai ramas in urma catalinx22 nu e adevarat e doar gelozia tuturor

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca e drogat sau gay, deci nu pot sa cred asa ceva, cum poti sa spui asa ceva, te rog ajunge, ce naiba, sunteti copii! E homo!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place jb are mz. faine etare iuhuu justin bieber voi sunteti prosti si gay si drogati e super tare justi proztilor cretinilor oameni fara creier

| nikolikky a răspuns:

Pacat,daca era gay il respectam.

| catalin112 a răspuns:

Am vazut pe net un clip inc are zice justin bieber este fals el nu exista si nici nu a existathappy

| megaEDY15 a răspuns:

Stiam

| asdfg_4908 a răspuns:

Mai mereti dr*cu cu si b

| LaryBizzle20 a răspuns:

Justin e eroul meu si cine il vorbeste de rau il injur