| Shac0 a întrebat:

Cu A2 pot sa conduc "kawasaki zz-r 400" nu vorbiti daca nu stiti.

7 răspunsuri:
| JustAsimpleUser a răspuns:

Nu, clar nu poti, iti mentioneaza chiar si in nume cati centimetrii cubi ai pe ea...400, ai asa la categorii :
A-peste 1000
A1-pana la 600
A2-pana la 125
Am-55 parca (scutere sau motociclete foarte mici )
Poti lua tot pana la A2(inclusiv a2) fara experienta, dar de la A2 in sus ai nevoie de cel putin 2 ani...

| suntserios a răspuns (pentru JustAsimpleUser):

Mama in ce hal le ai incurcat. Si a zis omul sa nu raspunzi daca nu stii.

AM pana in 50cmc
A1-pana in 125 cmc si 11kw
A2-pana in 35kw, cmc nu se iau in considerare ci greutatea si raportul kw/kg care nu trebuie sa depaseasca 0.2
A- tot ce nu se incadreaza mai sus.

Si ca sa raspund la intrebare
kawasaki zz-r 400 pare sa aiba peste 35kw, vreo 42 am vazut pe net, deci nu se incadreaza la A2.

| JustAsimpleUser a răspuns (pentru suntserios):

Nu mai stiam sigur laughing) Am incurcat doar a1 cu a2...

Nicidecum
Ai incurcat 50cmc de la AM cu 55cmc
Ai pus A2 inainte de A1
Marimea aia de 600cmc nu are nicio treaba, nu exista asemenea limita in codul rutier. A2 e limitat de putere nu de capacitate
Si sunt curios daca la tine A1 sau A2 ce o mai fi e pana la 600. Si A e de la 1000. Intre 600 si 1000 cu ce conduci.

Am facut praf toate informatiile nu ai incurcat A1 cu A2

| JustAsimpleUser a răspuns (pentru suntserios):

Nu toate lumea stie ce inseamna puterea in kw...am pus un 600 acolo pentru a si forma o idee. oricum nu se incadra...

Kw si cmc nu sunt deloc una si acelasi lucru. Absolut nicio legatura. Tu ai pus niste cifre din burta, nicio treaba cu codul rutier. Si nu formeaza o ideea, din contra, dezinformeaza rau.

| Bâra_Andrei_2000 a răspuns:

O poti conduce cu o singura conditie sa ai instalat un limitator, Costa in Jur de 250-300 de lei instalarea