| rap4life a întrebat:

Cum ar fi mai bine, sa-mi iau masina cand termin clasa 11a, sau dupa bac?

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Desi dorinta de a avea o masina este foarte mare, ar fi bine sa amani pana dupa BAC. Vei neglija invatatura - tentatia de a conduce este mare. Toate la timpul lor - nu te grabi!

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Ideal ar fi dupa ce intri la facultate.De ce? Masina îti rapeste mult timp, e tentanta, te face sa pleci cu prietenii, prietenele, dragoste, distractii, figuri, tinerete într-un cuvant cu putina rabdare se rezolva toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Masina o iei cand ai bani si cand ai nevoie de masina.nu-ti trebuie o data fixa sau sa o conditionezi de un examen. ce are una cu alta? conteaza motivul pentru care iti cumperi masina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa o iei dupa ce iti iei permisul. happy
Fiind incepator nu iti recomand o masina noua decat daca iti permiti si neaparat sa iti faci Casco.
In rest trebuie sa pui in balanta avantajele si dezavantajele cumpararii unei masini. Trebuie sa stii ca o masina e greu de intretinut, nu o cumperi si gata, deci cheltuielile lunare se vor mari considerabil.
Sper sa iei decizia cea mai buna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Dupa varsta de 22-23 de ani daca ai bani tai munciti cinstit.
Tocmai atunci incepi sa constientizezi ce este viata.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te'ai gandit la un motor? eu deja am unul. ce'i drept sunt incepator, dar eu cred ca traiesti mai la maxim viata pe 2 rotiwinking! gandeste'te...asta ar putea fi o alternativa!

| ionutdragomir a răspuns:

Parerea mea este sa iti iei dupa bac pentru ca daca iti iei in a 11-a s-ar putea sa nu mai inveti nimic si sa nu iti iei bacu cum ai fi vrut tu.Am fost in situatia astahappy

Întrebări similare