| Eu89Singurul a întrebat:

Cum as putea creste puterea la un Daewoo Matiz de la 50 CP la 200-300 CP. Cel mai ingenios raspuns primeste FUNDA?

Răspuns Câştigător
| RB26DETT a răspuns:

Eu nu inteleg de ce iti trebuie 200-300 cp la o masina atat de mica :O, eu zic ca i-ar ajunge si 75-90 cp ( prea mult 90) dar cu 300? cand apesi pe acceleratie la maxim se rupe masina in doua laughing)) rolling on the floor) pune-i un motor 1. 5 dci de loganwinking sau un 1. 4 mpi tot de logan.

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Scoti bancheta, scaunul din dreapta, roata de rezerva si tot ce mai ai prin masina, tragi scaunul soferului la maxim in fata. In locul obtinut montezi un motor de 200-300 CP, iar daca esti norocos vei putea inchide si haionul. Daca ai sub 1, 5 m inaltime si sub 35 de kg, probabil vei reusi sa si urci in masina.

| a1doru a răspuns:

Schimbandu-i motorul rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Structura de rezistenta a masinii suporta o anumita putere a motorului. O suprasolicitare ar dezmembra-o. Exista un surplus de rezistenta peste cel notificat, dar nu atat de mare.Nici un mecanic autorizat nu ar face aceasta modificare.

| iKronstadt a răspuns:

Întreabă-i pe tipii ăștia:
http://www.youtube.com/watch?v=B-fDI3otg5Q

| TraficantăDeDulciuri a răspuns:

Fix pe matiz vrei 200-300 cp? And ajungi la 150 km/h ti se dezmembreaza toata ori isi ia zborul. Schimb-o frate! Nu are rost sa investesti in asa ceva banii. Mai bine iti iei o dacie si o tunezi laughing

Întrebări similare