| Youcandoit a întrebat:

Cum fac ca sa invat mai repede pentru a lua permisul?
Ce metode rapide imi sugerati? FUNDAhappy

Răspuns Câştigător
| altrix a răspuns:

Http://www.chestionareauto.net/

2 răspunsuri:
| Answer17 a răspuns:

Si eu caut asa ceva. invat in fiecare seara cate 3-4 pagini cu semne si altele, si am fost de cate-va ori cu tata intr-o parcare din apropiere si mai exersez pe acolo ca nu prea este nimeni pe acolo. big grin

| PinteaDog a răspuns:

Buna! Daca vrei sa iei permisul foarte repede, trebuie sa inveti. Si o sa iti zic ceea ce ai de facut, desigur daca o sa vrei sa incerci. Eu am invatat 2 saptamani pentru permis, si l-am luat din prima. In primul rand, ia cartea de Legislatie Rutiera si concentreazate atunci cand citesti din ea, fara de telefon, laptop etc. Dupa ce ai citit cartea de doua ori, pune-te pe chestionare pe site-ul politiei si anume,, DRPCIV", iti faci cont, si faci chestionare. P.S: Daca vezi ca la inceput nu prea merge cu chestionarele, nu are rost sa te descurajezi, fa in continuare, si dupa cateva zile o sa vezi ca o sa incepi sa faci chestionarele cu rezultat pozitiv.Nu are rost sa incepi sa faci chestionare, daca nu ai citit cartea, deoarece nu o sa stii aproape nimic. Cel mai important lucru la invatatul pentru permis este rabdarea. Daca o sa inveti zi de zi, in 2 saptamani o sa te descurci la examen! Sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu! Si apropo, BAFTA!