Laserul este singura solutie. Mama se chinuie de 22 de ani scape de vergeturile de la nastere si nu a reusit; creme, medicamente, ceaiuri minune, si alte porcari de genul asta.
In niciun caz plimabandu-te cu masina. Sau ai alte motive pentru care ai incadrat intrebarea la auto&moto?
Aspectul se poate atenua prin masaj, impachetari la saloanele spa, sport. Daca sunt reactive, se vor diminua destul de mult, depinde de elasticitatea pielii tale. De disparut nu au cum sa dispara; vergeturile sunt niste crapaturi ale pielii care apar cand te ingrasi brusc. Neputand sa tina pasul si sa se dilate pe masura ce te ingrasi, pielea se crapa. Nu prea ai cum sa "o lipesti" la loc.
Nu prea poti. Dupa sarcina am avut si eu si le-am tratat cat erau rosii... dar tot se vad. Asta e...invatam sa traim cu ele. Cica ar fi tratabile cu laser in saloanele de frumusete dar costa bani si nu am auzit pe nimeni cum ca ar fi scapat de ele.
Pai daca nu a functionat cu diverse creme sau geluri, exercitiile fizice si gomajele te vor ajuta. Exercitiile iti vor pune circulatia sangelui in miscare, care e principala cauza.