| adnreas09cta a întrebat:

Cum se schimba un kit de ambreaj la un BMW 325 din 1995 si de ce am nevoie sal schimb"gen chei scule..."

4 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Nu iti va putea explica nimeni pe un forum cum se schimba un kit de ambreaj. Nu este deloc usor, trebuie schimbat rulment, disc, placa de presiune si cablu ceea ce nu este deloc usor si daca nu ai mana de lucru formata si nici macar nu stii ce sa faci mai bine du-te la un service si rezolvi. Daca gasesti unul ieftin scapi cu 40 de lei, daca ai ghinion si gasesti un service mai de figuri si bine inteles si servicii de calitate cu aparatura moderna clar vei scoate din buzunar mai mult. Ai grija fiindca poate ajunge si la 350 de lei schimbatul unui kit de ambreaj in anumite locuri asa ca nu te arunca la prima oferta. Mult succes!

regis
| regis a răspuns:

Se comanda kitul de ambreiaj, se suna la un service de incredere, se face o programare, se duce masina acolo la ora si data stabilita. Vei avea nevoie doar de bani, restul au la service.
Nu trebuie sa o iei ca o gluma, daca intrebi cum se schimba e evident ca nu te pricepi, iar schimbatul ambreiajului nu este o operatiune pe care sa o faci in aceste conditii. Sa schimbi uleiul, sa cureti o valva, sa inlocuiesti un senzor sau un filtru e una, dar la operatiuni de acest gen nu este recomandat sa te incumeti din postura de amator.

| adnreas09cta explică:

Faza e ca am mai schimbat kituri de ambrej dar la bmw niciodata cineva mi-a zis ca trebuie sa dau cardanu jos si mai bine il desfac de la motrice si trag cutia in afara...

| onlyforme a răspuns:

Salut mane daca nu ai experienta mai bine te duci la un service auto frate-mi-a cand l-a schimbat a dus masina la service si mai mult de 15 ron nu i-a luat sa il schimbe.