E dar nu imi place designul care l-au facut in general doar la o masina cu 3 usi a fost bine in rest nu le-au iesit asa bine asul din maneca.
Sa stii ca exista masini mult mai bune ca volvo de exemplu mercedes, In legatura cu masinile funerare cine vrea poate sa isi transforme masina in dric.
Si apropo daca nu credeti ca volvo e chiar asa bun, atunci de ce v40-ul meu a mers mai mult de 150000 km fara ulei in cutia de viteze si nu are nimic? de ce nu sta nici o masina in fata mea atunci cand conduc? toate stau in spate
cu 140-160 in afara, sub 120 nu o las ( 2.0i 136 cp ) mananca benzina cu amandoua mainile dar fuge foarte tare.am intrat in 190 si mai mergea si designul, si tot
Volvo e o masina sigura si buna. Pacata ca a intrat pe mana unuia ca tine de tragi de ea pana o omori.
Mai dar volvo nu e ca si opel, volkswagen, renault, peugeot, dacia etc etc sa mergi cu ele cu 30 km/h si inca ceva, inainte
aveam o solenza
dacia solenza
) si trageam de ea mai ceva decat cum trag de volvo si inca ma tine si chiar merge, i-am facut ITP-ul si merge foarte bine, cu toate ca nu mai are mult pana face 400000 km daca ma crezi ( dacia solenza ) si vrei sa zici ca un volvo nu rezista? atunci la ce zici ca e buna daca zici ca daca tot merg asa o omor? ca doar solenza n-a murit si daciile sunt foarte proaste pe langa volvo.
Orice ai zice, cand vad un volvo ca al tau ca intra la mine pe strada cred ca a murit cineva
). E buna ca masina, dar la design baietii l-au facut praf pe v40. Un volvo negru, dric este vazuta ca o masina respectabila, impune respect, intr-un mod macabru ce e drept. Dar una asa normala cand o vad ma bufneste rasu si mi se face greata in acelasi timp
.
Adica tu vrei sa spui ca nu iti place volvo, am inteles, nu tot ce zboara se mananca, dar gandeste-te putin cum naiba arata un v40 cu un dric? tu ai vazut vreodata un dric? si la ce putere are ma indoiesc ca ar putea sa fie dric, si inca ceva, mercedesurile sunt facute pentru asta, ia uitate aici si vezi diferenta intre un dric si masina mea http://i.imgur.com/gMDQb.png si daca eu fac accident cu orice masina de pe vremea masinii mele in afara de volvo eu nu voi pati nimic din cauza sigurantei ce o ofera doar volvo 100% iar cealalta masina praf, soferul la fel praf :)
Masina arata binisor. Da exemplu de o masina mai urata ca volvo din clasa ei
). La accident daca e sa te ia un tir frontal te face zob. Ai exagerat cand ai spus orice masina din vremea ei daca face accident se face praf. Fa accident cu un humvey sa vezi ce viol ii da la volvou tau. Ca sa nu mai iau in calcul SUV-urile.
De ce compari o masina break cu un suv? compara cu alte break-uri si ce? nu iti place volvo? dar ce are? nu e facut in Germania? de asta? si ce daca, nemtii sunt pitici pe langa suedezi la capitolul siguranta, si cate masini volvo vezi pe strada? putine, de ce? nu oricine este barbat adevarat, prefera renault peugeot, opel etc, masini de fete si volvo este masina pe viata, dupa un accident destul de brusc iti vezi masina praf, parca iti vine sa mori ca vezi masina cum se sacrifica pentru a-ti cruta viata, mie mi-ar parea extrem de rau daca cineva mi-ar zgaria masina 1 milimetru d'apai sa mai fac si accident cu ea, TU CE MASINA AI?
E masina buna mah. Sunt curios daca scartaie, troncane, daca ai probleme cu bucsaraia la cati km zici ca are. Am condus Mercedes CLS, cred ca avea undeva la 180 000 de km si troncanea pe spate ca toti dracii, eu nu am masina, are tata o honda civic motor de 2L, 130cai, merge binisor, se duce bine, de la 190 trage mai greu.
250000 km cam asa si nu troncane, merge foarte frumos, de la 120 kmh in sus se aseaza pe strada foarte bine, nu ca la fosta dacie, nu stiu daca am spus de solenza mea dar pot sa spun ca are 360000 km si merge inca bine, cu toate ca troncane ( dacia ) si la peste 120 kmh o controlez foarte greu pe strada cand bate vantul dintr-o parte laterala, simt ca isi ia zborul dar cu volvo nu am nici o problema
Am cristi la volvo e consumul mare la capaciatatea cilindrica pe care o dezolta, pe langa un subaru impreza care ajunge la 200 cai.
Da poate ajunge la 200 cai dar si motorul T4 de pe un v40 poate ajunge foarte usor la 200 sau chiar mai mult, nu mai spun ca un vecin de al meu are un 850 ( volvo ) cu motor 2.0 i 20 valve 5 cilindri pe benzina + turbina deci 210 cp, da, consuma o galeata si 5 litri la suta dar si cand baga pedala in ea, sau tot la 850 cu motor T5 peste 250 cp
Hmm ce zici de,, auzi domne? ...esti in domeniu? el: nu:...tu:pai mars in *** de aici,,
bafta
Un VOLVO este o masina de familie excelenta, este cea mai sigura masina la un impact, dar nu te mai lauda ca un bmw iti da praf in ochi la 2.0 136 cp, bafta.
Da de un v40 cu motor T4 iti da ala cu praf in ochi de nu te vezi. sau 850 T5 iti da cu tot asfaltul in ochi ca are peste 250 cp dar e bun si 850 cu motor 2.0 i 5 cilindri + turbina pe benzina, mananca cu amandoua mainile dar iti da 210 cp... deci BMW e varza