| DANU_4412 a întrebat:

Daca am zgaraiat cu bicicleta mashina cuiva ma poate da la politzie? Mi-e frica!

Răspuns Câştigător
| FurtunaDiesel a răspuns:

Daca te-a vazut da. Daca nu te-a vazut nimeni poti sta linistit fiindca politia din Romania nu stie sa investigheze cazuri si iti garantez eu ca nu te va gasi nici in 100 de ani daca taci din gura si te faci ca nu stii nimic. Daca te-a vazut poate sa vina sa se itneleaga cu tine sa ii dai bani as isi vopseasca masina, poate sa iti ceara despagubiri pana la jumatate din valoarea masinii sau poate sa te dea pe mana politiei si sa iei si amenda, sa iti ceara si despagubiri, asta daca esti major si poti raspunde in instanta, daca nu decat banii pentru reparatia masinii nu are dreptul sa iti ceara despagubiri daca nu esti major pentru un caz atat de banal decat daca era ceva imi grav!

18 răspunsuri:
| kurinkita a răspuns:

Da. Proprietarul masinii are toate drepturile sa faca reclamatie la politie. Optional, poate sa-ti dea si o mama de bataie de-ti sar capacele.

| andreisandu28 a răspuns:

Ai da pl ta... scrii masina, politie da mie cum se scrie?laughingda si te poate duce si iei amendawinking

| Rossey a răspuns:

Nu.Dar daca afla cine a facut acest lucru te va pune sa platesti pentru reparatie.

| stfnn a răspuns:

Pai ce, stie ca tu ai zgariat-o?

| SheCanFlyy a răspuns:

Daca proprietarul masinii nu te-a vazut, nu patesti nimic.Dar si asa, nu vine politia ca cineva a zgariat masina cuiva.Dar sa nu mai faci asa ceva, ca nu e frumos.

| ComputerGeek a răspuns:

Normal da, poate, si iti poate cere despagubiri. Acum depinde de cat de rau ai zgariat-o. Dar daca zice ceva omu` iti ceri si tu scuze, zici ca te-ai dezechilibrat si iti pare rauwinking

| Toshima a răspuns:

Nu sunt sigur daca te poate da...dar oricum.gandeste logic. Poti ajune la o intelegere cu perosna respectiva.

| zuzzzuuu a răspuns:

Daca tea vazut s-ar putea sa-ti zica sa platesti sau ceva de genu, dar oricum nu cred ca tear da la politie. Funda?

| virusxxx112 a răspuns:

Da te poate da iti da ori amenda ori emu vrea sa platesti sa vopsesti masina si e cam scump.

| Andrushk_4587 a răspuns:

laughing)) daca tea vazut ca iai zgariat-o te pune sa platesti daunele facute de tine nu cred ca e asa de nebun ca sa te dea la politie...sau nu stiu acum.depinde de el

| mynameisseby a răspuns:

Nu are cum, in cel mai rau caz o sa iti ceara niste bani propietaru ca sa repare ce ai facut tuhappy! si nu are de ce sa iti fie frica ca doar nu o sa te bage in inchisoare pentru ca ai zgariat o masinalaughing! stai calm BAFTA!

| Fafy a răspuns:

Sper ca ai avut noroc si nu tea vazut...in cel mai rau caz te va pune sa platesti si e scumpsadsau iti da politia o amenda mare

| andry98 a răspuns:

Daca nu stie ca ai fost tu, nu.Si nici daca ar sti nu are ce sa iti faca decat sa se duca sa si-o repare...VIATA...

| Alexandra_1925 a răspuns:

Acum depindie de sofer,poate sa te dea la politie dar mai bine repari greseala facuta, sunt chestii anume pentru zgarieturi, si fata viitoare fii mai atent :*

| BoGDaN_9009 a răspuns:

Faci parnaieee! pe viataa! mai bine fugi din tara! sau omoarate rolling on the floorlaughingrolling on the floor

| thewolf_6731 a răspuns:

Da

| pulifric a răspuns:

Da vine politia dar cel mai bine e sa te ascunzi in cimitir

| catalina_7648 a răspuns:

Daca te-a vazut da dar poate sa te puna sa o vopsestihee hee
dar stai lin daca nu te-a vaz.ca eu laughing) am intrat cu bicicleta intr-o oglinda de la masinawinkingsi daca nu ma vaz...oh go on nu am patit nimichappy\:d/