| andrei1333 a întrebat:

Daca mar prinde politia cu un rs 50 de 49 si eu avand 14 ani...care ar fi consecintele?

9 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Pai conform legii iti suspenda dreptul de a da de permis pe 3 ani, pedeapsa intrand in vigoare din momentul in care vei devenii major, deci pana la 21 de ani nu vei putea da de permis nici o categorie, apoi dosar penal si amenda intre 900 si 1500 de lei in functie de cum considera militianul, pedeapsa care poate fi atacata cu contestatie, apoi cu recurs dar nu prea ai sanse sa castigi in asemenea situatii!

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ar putea fi consecinte foarte grave, inclusiv dosar penal pentru conducere fara permis si a unui vehicul neinregistrat(daca mopedul nu a fost inregistrat la primarie). Numai bine!

| covexrobu a răspuns:

Nu te gandi la faptul ca pe prinde politia ci gandeste-te ca tu nu ai suficiente cunostinte despre circulatia rutiera si nu poti sa conduci cum trebuie un scuter. Asta in prima faza dupa care gandeste-te ca daca ai gresit si te-a luat unul pe capota si te nenoroceste trebuie sa ii platesti si masina si ramai nenorocit cu dosar penal si cu banii luati. Asta in cel mai fericit caz, gandeste ca poti sa mori in 2 secunde daca te loveste un camion.

| covexrobu a răspuns:

Nu iti trebuie permis dar iti trebuie un atestat ca ai cunostinte despre circulatia rutiera. Ca sa ai dreptul la acel atestat trebuie sa ai minim 16 ani, mai departe trage tu concluzile.

| cosmin_1969 a răspuns:

Le pune amenda parintilor tai intre 800 si 1400 ron

| nadaparaelmundo a răspuns:

BUNA pai inchisoarea intre 5-15 anihappydar avand 14 ani probabil parintii vor platii o amenda, fundabatting eyelashes?

| andrei1333 explică:

Ok...mi-am bagat mintile in cap, nu mai vreau rs.

| andrei1333 explică:

Poi dar stay putin, ca pentru un scuter de 49 nu iti trebuie permis, deci de ce sa imi faca dosar penal?

| King23 a răspuns:

49Cc nu tear zice nimic