Nu inteleg de ce toti copii se grabesc sa aiba "masana", adica neah e super aglomerata Romania asta si e plina de soferi incapabili, de ce nu astepti pana la 20 si ceva de ani ani atunci iti vine mintea la cap, e usor de condus, e greu sa iesi din pericole! eu am luat carnet pe la 19 ani si ceva si pana acum am avut 2 masini straine cumparate de mine nu de taticu si nu sunt prea "batran", dar graba strica iti zic eu, toti astia care dau pe la 18 ani fara o luna nu stiu cat risca, nu ai maturitatea necesara la 18 ani ca baiat ca sa fii conducator, iti zic sigur, daca luam in calcul si raportul ca fetele sunt cu 2 ani psihologic si biologic cu 2 ani peste baieti, un baiat la 18 ani gandeste ca o fata la 16 deci eu as zice nu permisului la 18 ani.chiar iti foloseste masina? vrei sa te vada aia la BAC ca ai masina? e o moda acum? am fost in germania si am vazut ca studentii merg la facultate cu bicicletele si crede-ma ca au acasa niste masini...ciao
Pai, trebuie sa iti vezi de condus si sa te incadrezi in timpul pe care el ti l-a propus.
Nu ai de ce sa ai emotii, lasa-le deoparte.
Si in legatura cu intrebarea, "de cate ori ati picat examenul pentru permis?", nu-si are rostul asta, important e sa inveti din greseli, dar ca sa-ti raspund si la aceasta, iti spun ca un amic de-al meu a picat de 7 ori, de 6 ori sala si odata orasul.
Multa bafta la examen, cand o sa il dai.
Nu trebuie sa te gandesti atunci...ar fi prea tarziu.
Ce trebuie sa faci e ca inainte (cu cateva zile) sa incepi sa inchizi ochii, sa-ti imaginezi ca esti in masina cu politistu langa tine si ca dai examen si gandeste-te ca esti in trafic
O sa te ajute mult!
Raspuns pentru "simpatik": Nu imi trebuie masina sa ma dau mare la bac sau ce ai zis tu, imi trebuie, pentru ca stau la tara si trebuie sa ma duc pe fiecare zi cu autobuzu la liceu si imi e foarte greu. Prefer sa dau mai mult pe motorina decat pe biletu de autobuz. Deci pentru asta am nevoie de permis la 18 ani, ca o sa urmeze si facultatea...si tot asa. Vrei ca si la facultate sa ma duc tot cu autobuzu, e cam greu, sincer sa fiu.
Oricum, mersi pentru sfat
Eu am picat o data la sala, si o data la oras / mi-a fost de invatatura ca permisul nu se ia pe noroc inveti ai incredere ca stii mergi si dai examenul. bafta la examen.