Poi poate ai o urgenta si nu poti sa ajungi pe picioare in scurt timp... mie una imi trebuie ca sa nu ma trezesc cu varice![]()
Pentru ca altfel as da aceeasi bani sau chiar mai multi pentru taxi/tramvai/tren/autobuz, fiind in plus nevoit sa ma limitez la un anumit program si anumite rute, sa astept in aer liber indiferent de conditiile meteo, sa suport toti nespalatii si necivilizatii cu toate urmele lasate de ei, sa ascult melodii care nu imi plac, sa dardai de frig iarna si sa transpir vara daca nu exista climatizare, iar daca exista sa suport temperatura la care se simt altii bine. Cred ca sunt suficiente argumentele astea, daca nu mai aduc si altele.
Ca sa te deplasezi mai usor si sa fii eficient.
De multe ori masina chiar te incurca pentru ca nu gasesti loc de parcare.
Fiecare are cate un raspuns personal... utilitate, comoditate, rapiditate...etc, de ex la mine e doar moft sau e o simpla fita
...masina este un lux pentru uni, pentru alti un moft, iar pentru mine o necesitate zilnica, ...depinde pentru ce o folosesti?
. ca sa ai ce baga in garaj... dar uneori. o poti folosi si ca loc pentru sex... iar in cazuri exceptionale. poti chiar sa te deplasezi cu ea.
Ca sa ma dau mare ![]()
Glumesc!![]()
Ma ajuta foarte mult in activitatea mea, ajung rapid unde vreau si cand vreau.
Sa inteleg ca cine a raspuns aici cu 'pentru a te deplasa mai rapid' nu sta in bucuresti. pentru capitala, eu as zice asa: ai nevoie de masina pentru drumuri in afara localitatii, pentru drumurile de noapte - cand nu mai circula metroul, pentru cumparaturi, sa poti sa fumezi linistit in trafic
si atunci cand ploua... in rest e mult mai rapid cu metroul si nici nu te chinui pe putin 30 min sa gasesti loc de parcare
jan întreabă:
Aurel100009 întreabă: