Nu mai este la moda, ce poti sa faci in infernul asta de trafic care mai de care se crede smecher si mai destept? Nu vedeti cum conduc unii, sunt inconstienti un pericol pentru circulatia rutiera, de multe ori tie frica sa atentionezi pe cineva din trafic pentru ca ai posibilitatea sa fii jumulit rau, apoi taximetristii si la urma politistii de la circulatie care amendeaza tot pe amaratii astia cu daciile, ca daca opreste un gipan nu se stie cine se da jos din el.
Problema cea mai mare este ca suntem grabiti mai tot timpul si ne gandim numai la binele nostru fara sa ne intereseze de cel de langa noi. Mie imi place sa ii respect pe cei din trafic si mai ales incepatorii fiind ca stiu ca si eu am inceput candva ca si ei. Locuind intr-un oras mai mic nu este chiar asa de greu sa traversezi tot orasul si semafoare nu sunt ca sa stai mult. Deci imi permit sa le dau prioritate altora chiar daca eu am. Dar in orasele mari daca incepi si faci asa ceva ai blocat totul si se ingreuneaza traficul.
Pentru ca traim in secolul vitezei, toata lume se grabeste sa ajunga undeva, nu conteaza unde...
Unii nici nu au auzit de asa ceva. Te referi la conduita preventiva din trafic? Stiai ca de ceva vreme, la examenul de obtinere a permisului auto s-au introdus si intrebari legate de conduita preventiva? Deci cand vezi un sofer cu mamaliguta
sa stii ca e preventiv...sau nu.
Asta e mentalitatea oamenilor si placerea unora, de a incalca regulile.