| sergiu2525 a întrebat:

E adevarat ca cu palnul `rabla` puteam da o masian veche firmei respective si primim un avans ca se ne luam o masina noua de la firma respectiva? adica de ex tata are un opel astra din 92` in stare excelenta.cam cat primeste?

Răspuns Câştigător
mira
| mira a răspuns:

Da. Este adevarat.Masina trebuie sa fie mai veche de 10 ani.Suma este de 4000 de lei. Mira

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Aproape adevarat. Doar ca masina nu o predai firmei de la care cumperi masina noua, ci la fier vechi. In schimbul ei primesti o reducere de 3800 la achizitionarea unei masini noi care intra in program.
Starea masinii conteaza doar in conditiile in care cumperi o masina in regim buy-back. Asta inseamna ca la cumpararea unei masini noi, dealerul iti va prelua masina veche la un pret convenit intre voi si vei plati doar diferenta de pret. Avand in vedere insa anul fabricatiei, dealerii ori o vor refuza din start, ori iti vor oferi un pret foarte mic.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu stiam de 3800 si banii nu ti se dau tie ci firmei de la care vei achizitiona masina noua.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Din câte știu eu, acțiunea rabla se adresează exclusiv mărcii Dacia.
Dar te poți adresa unui dealer autorizat dacă merge să aplici și în cazul unei mașini străine.
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice masina intra in planul rabla. Du-te la reprezentanta marcii pe care o doresti si acolo ti se dau toate detaliile si formularele pentru masina veche. Prietena mea, a avut un Renault tip vechi si si-a luat un Peugeot 107. Deci se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

AI GRIJA CA ESTI OBLIGAT SA ITI CUMPERI ALTA NU IEI DOAR BANI SI GATA EXISTA CONDITIA SA ITI CUMPERI ALTA OBLIGATORIU ASA STIU EU MAI DOCUMENTEAZA-TE CA SA FI MAI SIGUR

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Planul "Rabla" 2009 : http://rabla.ro/
Procedura http://rabla.ro/Prezinta-te-la-Radacini-Motors-Dealer-Opel-si-Chevrolet. php

| kufu a răspuns:

Masina trebuie sa aiba minim 8 ani vechime, sa fie in proprietate personala de minim 2 ani. Inainte de orice, trebuie sa va duceti la un dealer auto, sa ii spuneti ca vreti sa luati masina prin programul Rabla. Acesta va da o lista cu sedii Remat unde veti duce masina la casat. De acolo, vi de dau actele necesare radierii si bonul de 3800 RON care va ajunge la dealer-ul auto. Nu conteaza marca masinii ce se scoate din circulatie si nici marca auto ce urmeaza sa fie achizitionata cat timp aceasta este inscrisa pe listele pentru programul Rabla.