anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E adevarat ca in romania viteza maxima e de 130 km/h? Eu in spania am restrictie de 80 primul an apoi cel mult merg cu 120 dar viteza maxima a fost de 155km/h mai ales ma tin in rand cu cei care depasesc masinile jejej

Răspuns Câştigător
| laurentiu a răspuns:

In Romania nici nu ai unde sai dai mai mult de 120, autostrazile sunt jalnice sau mai bine zis autostrada laughing
si eu sunt incepator si cel mai mult am dat 110 pe drum national ii dadeam mai mult dar nu aveam cu.

7 răspunsuri:
| covexrobu a răspuns:

@laurentiu Si eu sunt oarecum incepator. Am 2 ani jumate experienta, 4 categorii si 100. 000 de km condusi si viteza maxima cu care am mers in tara a fost de 150 de km/h cu duba, un Renault Master 2. 5 dci 100 de cai putere.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Dar tu, de unde ai plecat in Spania? Nu tot din Romania? Ma mir ca n-ai uitat si limba!

| GdX a răspuns:

Tie iti place sa te lauzi ca esti in spania? De ce nu cauti pe internet codul rutier? Vitezele sunt: * 130 km/h – pe autostrada
* 100 km/h – pe drumuri nationale europene si express
* 90 km/h – celelalte drumuri (nationale, judetene, comunale) in afara localitatilor
* 50 km/h – in localitati
* 20 km/h – in zone rezidentiale
* 5 km/h – in zone pietonale

| vlaaddd a răspuns:

Si daca a fost 155km/h ce? Crezi ca e o viteza mare?

| Mihai300_6475 a răspuns:

Si la voi e viteza maxima mult mai mare, poate nu sti tu...in romanica nu ai unde sa dai 130 decat pe o infectie de autostrada si nici acolo nu dai mai mult de 10 minute ca vine o portiune in lucru.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vlad 155 km/h nu e chiar asa de mult dar daca u ai avea permis de conducere si ai merge in europa in germania sa zicem ai putea merge cu orice viteza ai vrea dar problema ta e ca in romania nu-ti permiti nici mai mult de 100 laughing

| Xonia a răspuns:

Lu tata pe autostrada soarelui ia explodat un cauciuc