| Robo97 a întrebat:

(Funda)Am o chinezarie la 20 mil are 1400km rulati si prind pe drum drept 65-70 in vreo 1-2km daca imi pun set de 80cc cat va prinde? Si sa zicem cai mai bag si un carburator de 80...

3 răspunsuri:
| codrinstefan2103 a răspuns:

Răspunsul depinde de cât mănânci în ziua respectivă. laughing

| freebiker a răspuns:

Viteza e data de transimsie, nu de motor. Motorul iti da puterea necesara. Daca pui piston mai mare iti va accelera mai repede dar tot viteza aia o vei avea

| str a răspuns:

Poate sa ajunga si la 120 in unele cazuri,depinde de motor, cum spui tu ca e,, chinezarie'' nu stiu rezultatul, dar iti spun cum a facut un prieten de-al meu, i-a montat filtru de aer sport, set de 80 si am impresia ca si carburator.Si de unde era un,, cadavru'' care parca isi dadea sufletu, trageam de acceleratie''pana la fund''si abia pleca, la drum lung prindea 50-60 cu acceleratia in capat, dupa ce-a montat toate astea, cand am tras,, din obisnuinta'' am avut parte de o smuncitura si parca altfel pleca de pe loc, ajungea la 60 -70 fara probleme, a prins 110 pe loc drept cred ca in 1-2 km. Ajunsese de lua la liniute si motoare de 2 timpi, malaguti, piagio, l-a intrecut tot un prieten de-al meu cu un motocros de 150. Motorul lui era in 4 timpi, si marca era tot una chinezeasca! Ai grija ce piese ii pui sa nu fii nevoit sa le schimbi lunar! Bafta!