| Adi1987 a întrebat:

La proba de condus trebuie sa opresti si la semafoare nu?

19 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nuuuuu, ii dai inainte.
De ce trebuie sa opresti la semafoare?
Alea sunt doar pentru pietoni.
Vai, Doamne!

Bula
| Bula a răspuns:

Nu.
Doar pici examenul si nu iei carnetul. tongue

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu boss, la semafoare zbori peste ele.

| mihai69 a răspuns:

Nu, nici la trecerile de nivel fără bariere.
Selecția naturală!

| ReddY25 a răspuns:

Normal laughing

| siriusblack98 a răspuns:

DOAR daca ai rosu SAU galben. Daca treci pe galben sa fii sigur ca ai picat direct.

| Liviu a răspuns (pentru siriusblack98):

Numai dezinforma lumea, vrei sa iti arat 2 foi de examen de la mine in care am luat permisu si am trecut pe galben?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Liviu):

Nu ma intereseaza permise date pe spagi. Am exemplu concret intre cunostinte, l-a dat jos instant ca a vrut sa treaca pe galben. Daca prinzi politistul binevoitor sau mituit bine, cred ca si eu ca trece cu vederea.

| darrio2007 a răspuns (pentru Liviu):

Cât ai dat?

| Liviu a răspuns (pentru darrio2007):

Nu am ce discuta cu astfel de specimene care imi spun voalat ca am dat spaga. Culoarea galben a semaforului, nu te pica daca treci pe ea, este 8 puncte taxabila! Ma abtin in a spune mai multe,el ca amator,automat ca isi da cu parerea fara sa inteleaga,ce inseamna de fapt galben, si de fapt si de drept. In momentul in care nu poti oprii in siguranta, ai voie sa treci pe galben, dar cum spuneam, unele persoane nu is apte nici sa mearga pe strada, dar sa conduca, si mai vine si imi da si mie lectii!

| Bogdan1o a răspuns (pentru Liviu):

Trecerea pe galben este permisă doar atunci când nu poți opri în siguranță. Și teoretic se primește amenda dar nu știu pe nimeni sa fi primit?

| Liviu a răspuns (pentru Bogdan1o):

Depinde cat de tare in gura esti cu politia. Eu am trecut de 2 ori pe galben la traseu. O data la categoria B, si o data la categoria C, 2 politisti diferiti, din ce imi amintesc am fost taxat cu 8 puncte pentru nerespectarea culori semaforului ( cu exceptia culorii rosii) acum, depinde de la caz la caz. Mereu trebuie sa acceptam faptul ca ne putem insela si stim eronat. Eu stiu sigur 100% ca la traseu nu te pica nimeni pentru culoarea galbena. Da, te poate pica daca apasa el frana, neavand treaba cu culoarea galbena! Dar din simpla culoare galbena a semaforului, nu are treaba.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Fi șofer de raliu și treci prin intersecțiile semaforizate cu peste 100 km/h, vezi dacă scapi în viață!

| umbrax a răspuns:

Nu varule. Apesi pedala pana in pamant, dai peste oameni asta e, ca e vina lor ca trec cand conduci tu

| Bogdan1o a răspuns:

Nu. Tu poți merge fara sa te oprești nicăieri? Logic că da. Respecta toate semnele de circulație?

| GligoresiLaruca a răspuns:

Nu este obligatoriu.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Da, normal, nu mai pune întrebări aşa logice şi stupide.

| dorinel93 a răspuns:

Decât dacă vrei permisul. Altfel, îl lași pe examinator să oprească.