Buna Andreea. Da se merita, dar nu ai zis nimic de placa video, dar dupa cate vad eu se merita la ce ai scris aici, dar ia-l doar daca are garantie ca la bani astia iti iei unu din magazin cu garantie.
Succes.
Ciao![]()
Ps:Imi plac chilotei tai![]()
Salut. Foarte destept tibi
) el vorbeste de 63 gb Ram si el n-are nici 4 la al lui
lasate fratior de din astea.
Succes.
Ciao
1 nu am auzit de easinote deci e chinezarime
2 Lasa hdd ca poti sa-ti pui si extern
3 ramu e micut la ce a aparut pe piata da la bani astia e bine
4 ai sa te invat ceva uitate tot timpu la ce procesor este asta este unul dintre cele mai importante lucruri si adica ce trebuie sa aiba nu te uita ca toti prosti la el sa fie cat mai mare daca e unu de 2.2,...2.5 e perfect da faza este SA FIE DUAL-CORR SAU QUATRE-CORR SAU I3 DACA ESTE UN PARLIT DE LAPTOP INTEL CELERON NU II DA BANI ca e panarama
5camera mai putin conteaza
6 el tia bagat pe gat ca are si camera ca are si nu stiu alte chestii care sunt sigur ca nu le intelegi ca sa iti ia ochi tu fii desteapta si uitate la procesor si ramm asta conteaza
7 daca are window7 intra in start my computer si ai sa gasesti acolo ce procesor este cat ram are si mai important acolo este nota cu care functioneaza pc ar fi bine sa fie peste 5 sa treaca clasa macar.Vezi ca te ia cu abureli ca are camera hdd mare ca e colorat ca are ecranu mare iti baga vrajeala sati umfle pretul si la ram zii asa mai baiatule /fato acum sunt rami de 64 de gb tu imi dai de 2 si vrei si 300 de euro
eu tias zice sai dai maxim 200 de euro ca e si chinezarie banuiesc vezi ce scrie pe spatele laptopului si daca e made in china scoate-l chiar la 150 de euro.SUCESURI sa ai :*
Aurel100009 întreabă: