| roon3y a întrebat:

Logan 1.2 16V 75 CP, ar merita o astfel de achizitie pentru 6250E(3250E in programul rabla)? Din cate am inteles la acest nivel de echipare nu are niciun fel de incalzire(numai vorbesc de aer conditionat). Este adevarat? Astept raspuns, multumesc!

Răspuns Câştigător
regis
| regis a răspuns:

Intrebarea mea era una retorica. Raportul pret calitate este unul corect: nu vei primi un produs care exceleaza in calitate, in schimb te va costa cat 4000 de euro, bani la care iti poti lua doar o masina second de minim 7-8 ani. Doi sau trei ani esti acoperit de garantie, iar pe o masina noua totul e nou (ma refer la anvelope, lichid si placute de frana, ulei, filtre, bujii, distributie, pompa de apa si toate celelalte care la o masina rulata vrand nevrand trebuie schimbate.

8 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Incalzire are, stai linistit. Acuma sincer, ce ai vrea sa primesti la o masina noua, in garantie, care costa doar 3250 euro (adica vreo 4000 cu tot cu taloane)?
Daca stii cum sa pui problema, te asigur ca vei primi si ceva optionale gratuit, dealerii lasand de obicei de la ei (un casetofon, un set de covorase, vopsea metalizata la pret de nemetalizata, ba chiar ABS sau alte optionale scumpe, mai ales daca masina sta de ceva vreme in stoc).

regis
| regis a răspuns:

@valy1233 - cum ai calculat cele 3300 de ture?
Iti dau o veste proasta, motorul de 1. 4 nu se mai monteaza pe Logan, tocmai pentru ca cel de 1. 2 16V ofera aceeasi putere la o cilindree mai mica si la un consum aproape identic (5. 5 fata de 5. 6). Iar povestea cu depasirea este o aberatie, puterea maxima a motorului se obtine la peste 5000 de ture, deci la 3300 de ture ai avea demaraj mai bun decat la 2800...
Nu cunosc exact problema, insa sunt convins ca fiind vorba de aceeasi putere, pe cele doua motorizari s-au montat aceleasi cutii de viteze, ceea ce ar insemna ca turatiile nu difera la aceeasi viteza.

| Minks a răspuns:

Pana si Dacia 1310 din '85 are, crezi ca Loganul nu are? Mi se pare un pic cam absurd.

| RMihai a răspuns:

MERITA o astfel de achizitie, am si eu logan din 2008 pe motorina si nu am avut nicio problema cu el (mentionez ca are 40. 000 taxi) motorina numai din omv consumabile schimbate normal, o masina second nu se compara cu o masina noua, f.economica pentru vremurile astea si potrivita pentru. Romania, astept sa-mi sare in cap aia cu golfuri 2 3 si bmw-uri 318 din 94 matriculate pe bulgaria...

| valy1233 a răspuns:

Nu se merita 1. 2
daca era 1. 4 da, dar 1. 2 nu se merita, cu toate ca motorul este mai mic consuma mai mult, pentru ca la viteza de 100km/h motorul de 1. 2 sta mai turat fata de 1. 4
loganu meu 1. 4 are 2800-2900 de ture la 100 la ora
cel de 1. 2 poate sa aiba peste 3300 de ture.si te vei ruga de el intr-o depasire, demaraj ceva.

| Sofer a răspuns:

Decat sa dai bani pe un cotet de logan mai bine cumperi ceva de la nemti cum ar fi Opel Astra H 1.9 CDTI sau VW Golf 4 1.9 TDI.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Are caldura

| roon3y explică:

@regis...nu ma astept la foarte multe normal, de aceea am intrebat si de incalzire pentru ca la romani e posibil orice.ma intereseaza f mult daca raportul pret-calitate e avantajos?