anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Logan de 4-5 ani sau alta masina straina de 10-12 ani? O masina germana sa japoneza dar veche sau o romaneasca mai noua si km putini, eventual de la unic proprietar? Nu prea am bani, dar vreau masina. Astept pareri!

10 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

O masina la mana a doua, e o loterie, poti sa ai noroc si sa te bucuri din tot sufletul, dar sunt si situatii cand poti sa te pacalesti. Daca o cumperi de la cineva cunoscut, fiind si unic propietar se merita.

| Minks a răspuns:

Clar masina straina. Dar depinde, cum a zis cineva mai sus, e ca la loto, ori ai noroc, ori nu.

| CybeRAthlete a răspuns:

Prefer straina dat sa stiu ca pot circula in siguranta cu ea.
parerea mea.
bafta

| ghibaflo a răspuns:

Straina dar din germania, depinde cat oferi, si sa fie diesel ca sunt mai fiabile si nu se strica asa des ca benzinarele

| euombun a răspuns:

Salut! Exact acceasi problema o am si eu: bani putini dar am nevoie de masina. Eu am ajuns la concluzia ca Opel e o masina buna si cred o sa cumpar una, idiferent de km. Ma poti contacta la euombun@yahoo.com pentru a discuta in detaliu concluziile mele... Eu sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine!

| hahaha a răspuns:

Un matiz an 2003, 130mii km,? 2000euro?

| Sofer a răspuns:

Decat un logan mai bine un vw golf, skoda octavia sau bmw 320d e46 e ideal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am un Toledo din 2002, 150 CP. O am de mai bine de doi ani, am facut cu ea in acesti ani peste 40. 000 km si crede-ma ca nu am schimbat la ea decit placutele de frina si in rest, motorina si ulei. Sunt super incintat de ea si nu as schimba-o cu nici un logan din lume. Nu critic acum loganul dar tehnologia lor noua e sub tehnologia altor marci, care exista acum citiva ani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dacia Logan Prestige 1. 6 16 V

| crouch a răspuns:

Mai bine un opel astra de 4-5 ani, sau o skoda. depinde si cu ce e dotata masina (aer conditionat, abs, etc.)