Eu am avut Supernova. Motorul este foarte fiabil, mult mai sprintenă ca și Loganul chiar de 1.6 deoarece este mult mai ușoară, consumă foarte puțin, se strică foarte rar. Problemele majore sunt la caroserie deoarece ruginește foarte tare iar haionul dacă nu este foarte bine reglat și fixat bate foarte tare în mers. Piese se mai găsesc doar la dezmembrări însă nu îți vor trebui foarte multe. Altă problemă este că nu prea găsești Supernove în condiții foarte bune de a fi cumpărate. Îți recomand să cauți Solenza deoarece e fix același motor, aproape fix aceeași caroserie și în mare au rezolvat problema cu haionul. De asemenea piese mai găsești pe site-urile de profil iar Solenza care să arate și să meargă foarte bine încă mai găsești să cumperi. Îți mai recomand să cumperi mașina cu servodirecție și cu aer condiționat funcționabil. În concluzie, te uiți după o Solenza fără rugină prea multă, cât mai nouă (s-au produs până prin 2006 parcă), kilometri cât mai puțini, să aibă servodirecție și aer condiționat neapărat.
Nu știu dacă *mai* se găsesc piese de Dacia SuperNova. Dar sunt sigură că se mai găsesc manuale de gramatica limbii române.
AnoNyMuSeR13 întreabă: