| Florin001 a întrebat:

MI-A zis un prieten ca a vazut la TV ca de la 01.01.2012 poti sa dai de permis de la 17 ani este adevarat?

Răspuns Câştigător
| Schnitzel a răspuns:

Da dar poti conduce pana la 18 ani doar in prezenta unui adult

12 răspunsuri:
| Pyskiss a răspuns:

In tara asta orice e posibiloh go on

| FucktheSystem a răspuns:

Da, chiar de la 16 ani dar nu poți să conduci orice mașină, este permis categoria B1 și poți să conduci decât mașini care se încadrează în categoria asta, adică:
„SUBCATEGORIA B1: autovehiculul cu trei sau patru roti având masa proprie peste 400 kg, dar nu mai mare de 550 kg, si echipat cu un motor cu ardere interna cu capacitate cilindrica mai mare de 45 cm3 sau cu orice alt motor cu o putere echivalenta ori cu viteza prin constructie mai mare de 50 km/h;"

| Eღilia62 a răspuns:

Nu este adoptata legea, dar este propusa.Singura condiţie ar fi ca până la vârsta majoratului să conducă doar dacă în dreapta se va afla un adult.Vezi mai multe aici http://www.realitatea.net/......00376.html sau aici http://stirileprotv.ro/......ucere.html
Ce tare, mi-ar placea sa se adopte legea, sa nu mai astept pana la 18 ^_^

| Lykee a răspuns:

Nu poti da de permis dar poti conduce de la 17 ani numai daca e un adult in dreapta ta!

| FataCuMinte97 a răspuns:

Se poate. Eu stiam de mai mult timp ca se poate lua la 16 ani. Dar nu poti conduce orice masina. Poti doar masinile Smart sau era una de la Renault Miss Sixty. Sper ca te-am ajutat happy funda?batting eyelashes

| Ic3MaNN a răspuns:

Pai... Daca prietenii tai au auzit asta inseamna ca este adevarat

| AngelOfPain a răspuns:

Da este adevarat deoarece tatal meu mi-a zis ca peste 3 ani pot da pentru permis(mentionez ca am 14 ani impliniti)

| ManuelP a răspuns:

Este adevarat ca poti sa incepi scoala cu 2-3 luni inainte de a implini 18 ani, sau chiar 3-4 luni daca este vorba de permis de profesionist. Dar in nici un caz de la 17 ani.

| mgtow a răspuns (pentru ManuelP):

La B cu 3 luni inainte de implinirea varstei de 17 ani dar incepand cu C, CE de la 18 in sus pentru ca acolo nu e joaca de copii, e diferit camionul ca e mai mare si mai ales fara B nu poate continua restul categoriilor except D care cere 21 de ani.

| ClaudyuBCT a răspuns:

NU
Tea pacalit...

| Gaby_8559 a răspuns:

Am auzit ca s-a dat o lege in care se spune ca se poate lua carnetul cu 3 luni inainte si pana la varsta de 18 ani poti conduce cu un insotitor cu carnet de conducere.Pana sa iti dea persmiul iti da un act sau ceva de genu big grin primesc funda?big grin

| Anonim1234567891011 a răspuns:

Fraiere nu de la 17 de la 16 dar masini mai mici de 10000 cm cubi