anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi s-a pus pata. Vroiam sa-mi schimb Dacia anul asta dar, in urma unor calcule elementare im puse de criza asta care in Romania nu se mai sfirseste, am conchis sa mai astept un an.Acum situatia ma enerveaza incit am revenit asupra proiectului si sint hotarit s-o schimb dar nu prin programul rabla pentru ca nu vreau masina romaneasca.Asadar intreb aici; Ce banci dau imprumuturi mai avantajos pe timp de 5 sau 10 ani?

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu esti bine informat, nu esti obligat sa-ti cumperi o masina romaneasca daca predai vechea masina prin acel program, poti sa-ti cumperi orice masina de la una din firmele cuprinse in program.
In vederea luarii unui credit, pentru a vedea cea mai avantajoasa oferta, in functie de posibilitatile tale de rambursare, poti intra aici: http://www.finzoom.ro/Credits/AutoLoans/AutoLoans.aspx, introduci date si o sa-ti dea ofertele de la toate bancile si poti face comparatie. La fel poti proceda si la alte credite. Succes si numai bine!

| ExistaMosCraciun a răspuns:

Rosi, mai bine mai amana si "pune la ciorap". Dar daca vrei tu sa platesti dublu si sa te legi la cap 5-10 ani, pentru o masina care oricum se devalorizeaza in fiecare an, e strict treaba ta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult Dom'legist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MrSmith,daca ai cunoastere de alta cale legala da-i drumul te rog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dom'Smith,nu pun accent decit pe ce pot sa fac singur fara a apela la alte bunavointi, indiferent de succesul meu in asta, dar o fac pentru propria mea saramura calculata exact la ce pot bancile si pe ce pot accepta eu din partea lor.In cazuri din astea pentru mine nu exista frate, nu exista neam, nu exista amanta sau altfel de legatura pentru ca acolo am grija sa ramin singur pentru ca e doar placerea mea si vreau cu tot dinadinsul sa fie deplina si nu se poate decit pe raspunderea mea.