| rominas a întrebat:

Miercuri dau sala, fac chestionare pe http://e-drpciv.ro/ si imi fac numai 23-24 sunt sanse ca acolo sa fac la fel si sa nu pic? Pt ca multi zic ca voi pica ca trebuie sa fac numai 26 de puncte ca acolo iau cu un minim de 22...help me

4 răspunsuri:
| Danut_Popa_1961 a răspuns:

E bine sa faci cat mai multe acasa, iar la examen sa nu te pierzi.80%din candidati pica din cauza emotiilor, desi cunosc perfect raspunsurile.

| Loser8299 a răspuns:

Foloseste drpciv.ro(merge doar cu internet explorer, sau mergea cel putin). Sunt mai multe intrebari acolo. Pe e-drpciv nu sunt toate.E destul de riscant probabil daca iei doar cate 23-24.Incearca drpciv.ro(o sa trebuiasca sa iti faci cont)si vezi cate faci acolo... In orice caz, baftahappy.

| kiduţa18 a răspuns:

Crede-mă eu l-am luat așa, nu știu cum sincer...Adică înainte cu o zi să merg să dau sala, am făcut teste. 5 teste, din astea 5 dacă le iei pe toate e ok.Eu din astea 5 am făcut doar 2 peste 22 si restul erau 17-16-19 cam așa slabuțe.Și vreau să-ți spun că atunci când am vazut 22 de puncte, nu m-au mai interesat restul întrebarilor rolling on the floor
Și da o să-l iei, nu trebuie să-ți faci griji. Bafta!

| BxMariia a răspuns:

Buna! Daca faci 23/24. Vei lua cu siguranta. Eu iti urez multa bafta....Succes! :*