| sergiu2525 a întrebat:

Motociclete:15 ani, recunosc, sunt doar un pusti la capitolul asta, ma dumeriti si pe mine la ce au cilindreea asa mare chooper-ele, vreau sa zic mai mult de 800 cm 3 nu cred ca e nevoie, placerea e de a conduce asa ceva e pana in 100 km/h nu? la ce atata putere, am vazut de la 1200 pana la 1600(kawa VN 1600 classic).

Răspuns Câştigător
| Foca a răspuns:

Pai dragul meu asa sunt la toate. La telefoane sunt de la proste la cele mai bune la masini la fel si de ce nu ar face cu capacitati mari deoarece sunt de viteza si merg super bine cea mai mare motocicleta pe care am mers este 500cm3. Si mergea destul de bine. asta e totul nu este o explicatie aparte funda pls

3 răspunsuri:
| cossmy a răspuns:

Asta e ca intrebarea cu de ce se fac masini cu peste 5000 cmc si 400 cp(vezi cadillac escalade). Pentru feeling. Cum se infige, cat de repede urca in ture, si ca sa nu mai zic ce viteza prinde. La motocicleta cu 1200 cred ca prinzi lejer 300/h. Nu stiu, ca nu le am cu motocicletele, insa oricum senzatiile sunt mai strong decat in masinawinking

| bogdanel7 a răspuns:

Chopere BOSS HOSS - ajung si pana la 7. 000 cmc. Deci cele de 800cmc care le-ai vazut tu sunt regulat intalnite.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cilindreea mare e pentru. putere uita-te la cuplul mare la turatii mici; in schimb ai sa observi ca desi au cilindree mare au caluti putere putini fata de celelalte categorii cum ar fi cele sport sau sport-touring. ele cistiga puterea prin marimea motorului celelalte prin nr. mare de rotatii/min