| AnnaEM a întrebat:

Niciodată nu mi-am lăsat mașina în service peste noapte sau mai multe zile, dacă a fost nevoie am stat lângă mecanic oricât de mult a durat. De data aceasta, însă, problema a fost geamul spart și n-am avut de ales, plus că a fost o abordare foarte amabilă. Deja au trecut trei zile de când este în service și îmi fac o mulțime de gânduri, nu am avut niciodată încredere în nimeni, după ce am plecat am avut un sentiment ciudat, îmi venea să mă întorc, pentru că știu cum sunt oamenii în general și ce gandire au, mai ales în România, că se miră ce să-ți ia, și cum să te facă, unii ți ar lua și pielea pentru a mai face niște bani. Ati trecut prin situații când ați fost nevoiți să vă lăsați mașina în service? S-a întâmplat să vă lipsească vreo piesă sau vreo problemă tehnică nouă, aparută ulterior despre care nu știați, sau a fost totul ok? Vreau sa stiu real cum a fost pentru cei care au avut mașina în service și s-a reparat fără prezența lor acolo. Fără imbrobodeli și fără ascunzișuri

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ai cameră dublă pe mașină interior/exterior?
Nu vreau să te sperii dar unui amic de-al meu i-au făcut copie după cheie in timp ce era lăsată în service și după câteva luni i-au furat-o în câteva minute din fața blocului.

| 19flo79 a răspuns:

Ai dovezi că le-ai predat mașina?
Fără proces verbal de predare-primire să nu te miri dacă nu o să mai găsești mașina acolo... crying

| AnnaEM explică (pentru gabicoo):

Nu am cameră pe mașină, este un model mai vechi, și da, acum că stau să mă gândesc, chiar înainte să mă decid să ajung la ei, m-au intrebat unde stau. Nu le-am dat adresa, dar le-am precizat zona. Mare greșeală. Chiar era irelevant

| AnnaEM explică (pentru 19flo79):

Da, am proces verbal de predare primire, dar și aici este un detaliu important, ca după ce am ajuns acolo și le am prezentat problema, a rămas sa le inmanez și cheia, și chiar culmea ca ma lăsasera sa plec. A trebuit eu sa întreb "un proces verbal de predare îmi dați și mie?" Abia la indicația mea s-a completat documentul, altfel plecam pur și simplu

| Linnnn00000 a răspuns:

Stai liniștită ca dacă e service nu se încurcă să îți facă ceva rău pe la mașină, mai sunt cazuri într-adevăr.dar oricum când e o lucrare mai mare de făcut la mașină sau nu au piesă trebuie să o lași nu ai ce face.cheia ți au cerut-o pentru a muta mașina ca să o repare

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Eu nu știu ce să zic. Or fi unii oameni hoți dar nici așa sa fii paranoic nu merge. Eu mi-am lăsat una din mașini în service și era noua. Ne-a furat nimeni nimic. Sa stai langa mecanic sa ce? Ești cumva mecanic Anna? Dacă habar nu ai de mecanica ți se poate înlocui o pompa de apa, puntea injectoare fara să apuci sa realizezi. Și acum întrebare: tu chiar crezi că stă cineva sa fure piese de pe o mașină veche? Sau sa fure mașină veche? Nu. Nu se întâmplă nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Orice service care se respecta nici nu te ar lăsa să stai langa mecanic. Și da mi am lăsat mașina de fiecare data la service și am venit să o iau când e gata fara sa fiu paranoic

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

"Niciodată nu mi-am lăsat mașina în service peste noapte sau mai multe zile, dacă a fost nevoie am stat lângă mecanic oricât de mult a durat. "
-uite asa iti scumpesti singur manopera, cu vreo 200 de lei pe lucrare.

Am lucrat in service, am "service", am dus masini de-ale mele la altii. In postura de client - am lasat masina cu toata increderea, dar am camera pe ea, si am fost atent si la detalii - kilometraj si nivel motorina. Niciodata nu am fost "praduit".

Din postura de om de service, am avut colegi care se serveau cu diferite obiecte din masini, sau combustibil. Am refuzat sa mai lucrez cu ei.

Sunt ateliere dubioase care fac din astea la fiecare masina; dar mai rar in service-uri autorizate, cu pagina de review-uri pe Google. Deci, ghideaza-te dupa asta.