Da. Metoda rudimentara era de a adauga putina motorina in uleiul vechi inainte de golire si de a lasa motorul sa functioneze doua-trei minute cu acest amestec. Pe vremea cand uleiurile erau foarte ieftine sau in cazul celor care le procura "de pe surse", mai exista o solutie, mult mai sigura: schimbarea uleiului si a filtrului de doua ori. Mai detaliat, se schimba uleiul si filtrul, iar dupa cateva zile se repeta operatiunea.
Bineinteles ca intre timp au aparut si produse speciale pentru aceasta operatiune, pe care le gasesti in orice magazin de piese auto, in hypermarketuri si in benzinarii, sub denumirea generica de MotorFlush. Nu trebuie decat sa cumperi un astfel de produs si sa urmezi intocmai instructiunile de pe ambalaj. Aceasta este metoda pe care o folosesc si service-urile, dar eu unul nu recomand altceva decat un ulei de calitate si un filtru nou.
Aditivii sunt alta mancare de peste, ei se adauga in ulei cu scopul de a-i imbunatatii calitatile (a nu se intelege ca acest lucru se si intampla). Suflarea cu aer comprimat nu este o metoda de curatare a motorului, iar filtrul de ulei este prea ieftin pentru a lua in considerare varianta spalarii lui.
Am auzit ca este un aditiv dar mai bine stai linistit e riscant. il gasesti la piese auto
Ok stiu si de aditiv si stiu si ce fac cei de la service(doar ca il sufla cu putin aer comprimat)filtrul il schimb dar am auzit ca merge spalat cu motorina ca sa ramana curat motorul inainte de a adauga ulei nou, voi stiti ceva despre asta?
Nu stiu daca este bun pentru curatare, dar stiu ca este indicat uleiului de motor si ca il curata de impuritati. Iti recomand produsul Millroad X7, despre care poti citi mai multe si pe internet.
Aurel100009 întreabă: