Sunt ateliere de reparatii care au tarif fix pentru diagnosticare si testare motor sau subansamble auto. Daca ai avut bani sa cumperi o masina, trebuie sa ai bani sa o si intretii, asta este regula. Nu toti meseriasii sunt neseriosi, unica sansa este sa apelezi la ei, important este ca la terminarea lucrarii sa-ti ofere garantie pe lucrarea executata asa cum cer normele RAR.
Stii ar putea sa fie de la pistoane, poate ai bagat benzina sau motorina cu apa! dar zii mersi ca nu te-a lasat acolo!
Pune pe cineva sa-ti verifice nivelul uleiului de la cutia de viteze (la pinioane). Daca pinioanele sunt uzate, ai nevoie de unele noi (in cel mai bun caz. In cel mai rau caz, ai nevoie si de alte accesorii). Eu imi iau piesele de la http://www.srcpieseauto.ro/ " Mai mai ca imi si e rusine sa accelerez prea tare cand plec de la semafor" Nici nu trebuie sa pleci repede, ca nu te grabeste nimeni. Daca te claxoneaza lasa-i in durerea lor, nu-i baga in seama.
Primul lucru folositor este sa duci masina pe o rampa si sa verifici daca nu cumva ai lovit ceva pe la masina (scutul, evacuarea). Alte cauze pentru acel zgomot sunt multe, nu esti prima care pateste asa
. In primul rand ce masina ai? Se poate datora si de la pistoane, chiuloasa si multe multe altele. Eu te sfatuiesc sa o duci totusi la un service specializat pentru marca de masina care o detii. Daca amani si continui sa mergi asa cu ea sau sa faci improvizatii risti sa fie mai rau
Poi daca nu cunosti vreun mecanic in care sa ai incredere service'ul e ultima sansa.
Incearca sa schimbi uleiul sau ai probleme cu turbo. Dar totusi du-te la un service.
anonim_4396 întreabă:
Aurel100009 întreabă: