| speed18 a întrebat:

a luat cineva carnetu curand? imi poate da si mie cateva detalii? in legatura cu cartea aceea.am de la cineva o carte 2008-2009 eu zic ca e buna cat sa invat macar semenle si asa in mare cate ceva.trebuie sa invat cartea aia chiar toata pentru ca am vazut ca jumate din ea sunt reguli etc dupa aia incepe su semne exercitii etc.help pls

5 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

Da, eu, acum 2 luni, e buna, ce-i mai nou de 2006 e bun, eu n-am invatat chiar 100% din ce-a scris acolo, invat doar ce-i de baza, intreaba-ti instructorulwinking

| clauss a răspuns:

Semnele le poti invata si bine gandesti, dupa aceea sa ti faci rost de o carte noua si sa te apuci de invatat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti cumperi legislatia rutiera de la editura national si o citesti o data de doua ori apoi faci intrebarile din carte sunt cca 1400 de cel putin 3 ori. Dupa intri pe drpciv.ro site-ul politiei iti faci cont si rezolvi chestionarele de acolo. Sunt chestionarele care se dau si la sala. De curand am luat permisu cu 25 pct din prima si numai de pe site-u politiei am invatat.

| overdose90 a răspuns:

Eu am dat vara asta, si am folosit cartea din 2009. Nu s-a schimbat mare lucru, din 2009 pana acum. O poti folosi si pe aia.

Si da, trebuie sa inveti tot din ea, toate regulile si semnele, nu neaparat pentru examen, ci pentru faptul ca vei fi sofer si trebuie sa stii sa mergi pe drum. Apoi poti incepe sa faci exercitiile, mult succes.

Răspuns utilizator avertizat