| WeeWeeIOS a întrebat:

Sallut! De 3, luni am carnetul de sofer, am 18 ani, si tatal meu are un bentley, eu il vreau, dar zice ca e prea mare pt varsta mea, e adevarat, si daca DA ce masina mi-ati recomanda!

Răspuns Câştigător
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca nu fabulezi, si chiar te afli in situatia asta, da, e adevarat.
Tinand cont de situatia voastra materiala, o masina de inceput pentru tine, ar fi ceva in genul Opel Insignia, Audi A4, Mercedes C sau E, Skoda Octavia, Rapid sau Superb, si alte masini de genul. Nu sunt deloc mici, dar spre deosebire de Bentley, daca se intampla sa o accidentezi, o faci la orice service si nu platesti mii de euro.
Cel mai important, ca incepator nu ai nevoie de nici un motor mai mare de 2.0. Nu doar ca nu ai inca experienta, si poti face prostii, dar un motor mare nu te invata nimic din soferie; trebuie unul de putere normala, ca sa inveti sa simti masina.
Daca vrei ceva hatchback, incearca Opel Astra, Ford Focus, Kia C'eed.
Daca intr-adevar iti permiti mai mult, Loganul nu-si are locul in lista ta, nu zice nimeni ca incepatorii trebuie sa aiba o masina cu interior de WC ecologic, care se rastoarna la 60km/h.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Exista bentley in NFS?

| Frank51 a răspuns (pentru suntserios):

Da, in NFS most wanted 2012. laughing

| relian a răspuns:

Poti conduce ce masini doresti, indiferent de motor marca etc. Daca ai posibilitatea sa ai o masina buna atunci fa-o, ia-o nu te lua dupa mecanici ori mai stiu eu ce sfatuitor.Sa iti spun cum sta treaba cu aceasta filosofie ca esti tinar, ca esti incepator, ca nu ai experienta bla bla, toul este o timpenie.cum sa ajuns la aceasta idee sau gindire cum ca tu nu ar fi bine sa conduci o astfel de masina, sau altii.In general oamenii cu bani au masini scumpe,bune etc.O masina de genul ala costa ceva bani, asa ca parintii cu bani cumpara copiilor lor in general masini mai ieftine, dar asta si datorita faptului ca tinerii prefera masinile mai mic, mai rapide, mai sport sa le zic asa.Asta este motivul pentru care aceste masini cum este cea de care tu spui, Mercedes clasa S sau BMW 700 series, Audi A, R 8 si etc sint comnduse de persoane mai in virsta.Si de aici toata povestea ca alea sint masini pentru batrini, si alte povestiri de genul asta.Acum este adevarat ca un parinte chiar de are bani si stie ca are un plod din asta mai rebel normal nu-i da sarunce asa cu sutele de mii de dolari.Dar in general tinerii prefera masini mai sport ori ceva de genul asta.Tie daca iti place masinile elegante indiferent ce varsta ai atunci poti conduce linistit aceasta masina si eu chiar te sfatui sa o conduci daca iti place.Eu am condus prima oara Audi A6, desi as fi vrut un mercedes clasa S dar asta e nu am bani de aruncat.Cind iti place ceva fi sigur ca vei avea grija de acea masina.De ex daca esti un rebel,iti place viteza si asa mai departe nu iti va place sa conduci bentley, o sa iti placa stiu si eu ferari sau orice masina sport, pe care o vei forja de dracu o va lua. Daca in schimb iti place bentley fi sigur ca vei conduce normal pentru ca esti un tip de genul celalalt, mai linistit, mai elegant si asa mai departe.Asta e adevarul nu ca esti tinar, ca nu ai experienta ca nai vraja mariI. Daca ai bani conduci si tu o masina adevarata, nu so tii in garaj sau pentru cind oi ajunge la pensie.Si eu sint pentru masinile elegante, spatioase, cel putin astea imi plac.Nu sint adeptul sa am masina so folosesc ca si de curse.Fiecare cu cei place, deci conduce masina care i se potriveste.

| Mario76 a răspuns:

Normal ca e adevarat. Incearca mai intai pe Logan si apoi treci la masini mari si puternice, dupa ce prinzi experienta...