| BoGdY13 a întrebat:

Sallz TPU.Deci i-am auzit pe parinti ca vb daca invat bine imi vor lua anula cesta un motocross.Eu am maia vut si atv de 250cc dar nu stiu cum safak ca au zis ca daca invat bine si eu sunt mort dupa motocrosuri si nu pot sa ma concentrez la invatatura ma gandesc numai la ele cum pot scapa?/?

Răspuns Câştigător
| Giovanna a răspuns:

Gandeste-te ca daca inveti, o sa-ti permiti tu motocrosuri sau chiar masini de lux dupa, cand vei avea o cariera happy asta este doar o motivatie de moment pe care ti-o ofera parintii tai, tu trebuie sa inveti pentru tine, nu pentru morocross. Deocamdata gandeste-te ca nu rezolvi nimic daca nu te poti concentra, te entuziasmeaza asa de tare gandul ca vei primi ce iti doresti incat nu reusesti sa te concentrezi si pana la urma, clar, nu vei primi recompensa promisa...nu-ti va parea rau? Te sfatuiesc sa te motivezi singur sa inveti pentru tine, vei vedea diferenta happy mai ales daca ai parinti atat de generosi, ma indoiesc ca nu te vor recompensawinking

3 răspunsuri:
| BoGdY13 explică:

Dau Funtaaa!

| yumeee a răspuns:

Ce viaţă.
eu învăţ şi nu primesc nici bani de o ciocolată laughing

| AnonimaPunct a răspuns:

Stiu eu cum... prima data, invata sa scrii corect, nu ''lua anula cesta'', nu ''eu am maia vut''